30 mart. 2023 | 08:40

Vedeta de la Pro TV care a semnat din nou cu Antena 1. Este o revenire neaşteptată

Monden
Vedeta de la Pro TV care a semnat din nou cu Antena 1. Este o revenire neaşteptată
Vedeta de la Pro TV care a semnat din nou cu Antena 1

Plecarea sa din trustul Intact a fost o decizie la care puțini s-ar fi așteptat, în condițiile în care era implicat într-un proiect ce se bucura de un succes uriaș în rândul publicului. Cinci ani mai târziu, a venit momentul întoarcerii. Află, din rândurile de mai jos, cine este vedeta de la Pro TV care a semnat din nou cu Antena 1.

Vedeta de la Pro TV care se întoarce la Antena 1

Este o perioadă marcată de schimbări mari pentru celebrul actor. La scurt timp după ce a dezvăluit divorțul de soția sa, femeia cu care și-a petrecut ultimii 18 ani din viață și care i-a adus pe lume un fiu, vedeta a anunțat că a luat o decizie majoră și în ceea ce privește cariera sa.

După cinci ani de la momentul în care a părăsit masa juraților „Te cunosc de undeva!”, Andrei Aradits a semnat din nou cu Antena 1. Fosta vedetă de la Pro TV se întoarce pe micul ecran, alăturându-se distribuției serialului „Lia, soția soțului meu”.

În anul 2018, după sezonul 12 „Te cunosc de undeva”, actorul a decis să încheie colaborarea cu trustul Intact și a trecut în tabăra adversarului, unde a jucat în „Vlad”.

„Abia aştept”

Andrei Aradits se întoarce la Antena 1 în rolul lui Gianni Rocca, un mafiot ce va produce schimbări dramatice și definitive în destinul altor personaje.

„Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase… în direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar în mod cert se va ocupa de asasinate cu sânge rece. Abia aştept să văd pe cine voi ucide!”, a explicat Andrei Aradits.

Invitat la podcastul lui Jorge, Andrei Aradits a făcut o dezvăluire șocantă: faptul că el și soția sa nu mai formează un cuplu, căsnicia lor ajungând la final, după aproape două decenii trăite împreună, la bine și la greu.

„Am divorțat. De Dragobete ne-a venit termenul la judecătorie. Pe 13 sau pe 15 martie e înfățișarea. E în India de vreo șase luni, face yoga. Eric a fost nasol o perioadă. Ultimul lucru de care îmi era teamă e că are BAC-ul acum și mă gândeam că eu, în locul lui, frate, aș fi folosit scuza asta.(…)

E mai deștept de atât… E mult mai înțelept decât mă așteptăm! Cred că e mai deștept decât eram eu la vârsta lui! Adică sigur e! Eu mai am o doză de bezmeticeală pe care încă o mai car după mine și acum. Am fost și la psiholog cu el.”, a spus cu sinceritate, Andrei Aradits, la podcastul „Vorba lu’ Jorge”.

Te-ar putea interesa și: Cine este și cu ce se ocupă fosta soție a lui Andrei Aradits. Decizia radicală pe care a luat-o după ce a divorțat de celebrul actor

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
Capital.ro
Patru zodii vor avea noroc la bani înainte de Paște | Se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALARMĂ de la medici. PRAFUL SAHARIAN poate fi mortal
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro