Vedeta de la Faimoșii criticată dur de Războinici: „Poate vine Dumnezeu și îi dă o palmă peste cap”

Vedeta de la Faimoșii criticată dur de Războinici: „Poate vine Dumnezeu și îi dă o palmă peste cap”
Critici dure din partea Războinicilor pentru o vedetă de la Faimoși

O vedetă de la Faimoși a fost deja pusă la zid de adversarii săi. Cei din echipa Războinicilor nu sunt deloc de acord cu felul în care acționează și cu modul în care a ales să trateze competiția. Despre cine este vorba și ce declarații au făcut sportivii din echipa albastră?

Războinicii au pus la zid o vedetă de la Faimoși

Conflictele au curs liniștite în noul sezon încă din primele ediții. ‘Survivor România 2022’ a avut ieri a 3-a ediție unde a reușit clar să îi țină pe telespectatori în fața micilor ecrane. Tensiunile, scandalul și antipatiile și-au făcut deja loc în ambele echipe, nu numai între cele două tabere care se luptă pentru imunitate și recompensă.

Mai exact, Războinicele au luat-o imediat în vizor pe Elena Chiriac și au condamnat-o pentru comportamentul ei mult prea agresiv în joc. Amintim că aceasta chiar a sărit să o bată pe adversara sa după ce a văzut că a pierdut, promițându-i că la următoarea intrare în ring va fi ea cea câștigătoare: ‘Te distrug!’, a țipat tânăra de 19 ani. Ștefania Ștefan a menționat că îi privește pe toți cei din albastru cu dispreț și cu o foarte mare răutate.

„Eu n-am cu ea nimic, dar mă sperie răutatea ei. Nu zâmbește. Nici nu pot să fac fața ei. Se uită de te-ar scuipa. Nu se uită cu răutate, se uită cu dispreț. Îmi pare rău de sufletul ei, că e tânără. Are 19 ani. Poate are timp să învețe să fie om. Poate vine Dumnezeu așa, de sus, și îi dă o palmă peste cap. Trezește-te! Gen… realizează că nu e ok cum e”, au spus Războinicele.

„Aștept să-i fac praf”

Emil Rengle și TJ Miles au sesizat și ei apropierea tinerei de Cătălin Zmărăndescu și susțin că nu este deloc benefică. Mulți au pus legătura asta pe seama relației celor doi care s-a aprofundat în proiectul ‘Ferma’, fata simțindu-se mai protejată lângă celebrul luptător care are un comportament asemănător. Fanii acesteia sunt alături de ea și speră să o vadă în finală și în show-ul sportiv. 

„Poate supraviețuirea cu colegii mei va fi dificilă! De asta mă tem puțin. Sunt foarte pregătită mai ales fizic! Am așteptat competiția cu atâta poftă și aștept să-i fac praf. De taekwondo aveam nevoie, iar modelling-ul era o pasiune care m-a ajutat să ajung să ajung la un nivel mult mai înalt de incredere de sine”, spunea aceasta înainte de începutul competiției.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI