Elena Chiriac a rupt tăcerea. Ce înțelegere secretă a avut cu Augustin Viziru la Ferma

Elena Chiriac a rupt tăcerea. Ce înțelegere secretă a avut cu Augustin Viziru la Ferma
Înțelegerea dintre Elena Chiriac și Augustin Viziru de la Ferma

Elena Chiriac vine din nou cu mărturii extrem de transparente și tranțante despre proiectul Ferma. Mezina competiției a dezvăluit ce înțelegere a avut cu Lucian Viziru, cel care i-a fost unicul confident în show.

Ferma 2020: Ce înțelegere a avut Elena Chiriac cu Augustin Viziru?

Finaliștii Ferma 2020 Orășeni vs. Săteni au fost cei mai controversați concurenți de anul acesta. Deși nu mulți ar fi crezut, între ei s-a creat o relație frumoasă nu doar de dragul strategiei, ci care a fost dusă și dincolo de camerele de filmat din show. Aceștia au cochetat pentru a putea ajunge în Finală, iar proba cea mai grea i-a găsit luptându-se cot la cot tot. Până și marele trofeu a fost ținut tot de mâinile amândurora în ultimele clipe. Chiar dacă s-a terminat emisiunea, multe povești au rămas nespuse, motiv pentru care Elena vine din nou cu detalii despre cele petrecute în aventura vieții sale.

Ceea ce nu i-a plăcut însă a fost răutatatea oamenilor, care a lăsat-o cu un gust amar și conviețuirea cu ei, care s-a dovedit a fi cel mai greu lucru: „Nu mi-a plăcut răutatea care a ieșit din oameni. Dar și din lucrurile care nu mi-au plăcut am învățat ceva. Fiind împăcată nu pot spune decât că tot ce s-a întâmplat acolo a fost o lecție de viață, pentru că fiecare faptă rea din partea celorlați către mine a contribuit la schimbarea mea în bine.

Am slăbit aproximativ 5 kg, organismul meu a fost dat peste cap multe zile după întoarcerea acasă. A durat mult să trec peste șocul pe care corpul meu l-a trăit în Fermă. Oamenii pe care nu îi vreau în viața mea dupa «Fermă» sunt cei care mi-au făcut rau cu bună știință, ba chiar în momentele mele critice ei erau satisfăcuți. Cei cu care voi păstra o legătură sunt cei care m-au acceptat așa cum sunt și m-au susținut încă de la început până la final.”, a detaliat sportiva.

Ce s-a întâmplat cu premiul?

„După cum am mai spus, eu și Augustin am avut o înțelegere favorabilă amândurora. Am facut în așa fel încât să câștigăm amândoi o parte din premiul cel mare. Da, nu sunt Fermierul Anului 2020, dar din această experiență am câștigat mult mai mult decât atât”
Elena Chiriac (Sursa: click.ro)

”În sezonul acesta singura persoană care nu m-a trădat și a fost alături de mine a fost Elena. (…) Noi amândoi am câștigat trofeul acesta. Când am ajuns în finală, amândoi am fost câștigători. Banii îi împărțim”, a declarat Viziru în emisiunea „La Măruță”.