Vedeta de la ‘Bravo, ai stil’ a început să plângă la TV. Ce i-au făcut jurații

Vedeta de la ‘Bravo, ai stil’ a început să plângă la TV. Ce i-au făcut jurații
Ce concurentă de la 'Bravo, ai stil' a început să plângă în direct

Tensiunea de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ atinge cote maxime! O concurentă a început să plângă în momentul în care și-a prezentat ținuta. Aceasta nu a mai putut face față emoțiilor, așa că lacrimi au curs în platoul de la Kanal D.

Situație neașteptată! Ce concurentă de la ‘Bravo, ai stil’ a izbucnit în lacrimi

Concurentele trec prin multe emoții în emisiunea dedicată stilului de la Kanal D. Vedetele încearcă din răsputeri să aibă cele mai bune ținute, dar nu totul merge ca pe roate în momentele în care piesele nu sunt pe placul juraților.

Otniela Sandu s-a confruntat cu clipe grele. Aceasta a sperat că ținuta ei o să îi impresioneze pe jurați, dar se pare că nu a avut succes. Ea nu a mai putut să se abțină și a izbuncnit în lacrimi după ce comentariile juraților, dar și micile înțepături primite din partea Andei Adam, au făcut-o să clacheze.

Discuție aprinsă între Anda Adam și Otniela Sandu. Concurentele nu s-au mai abținut

Vedeta a încercat să facă față criticilor, dar nu a mai rezistat în momentul în care altă concurentă a luat-o la rost. Anda Adam nu s-a mai abținut și i-a aplicat replici dure colegei sale pentru că aceasta a abordat o coafură care nu i-a fost pe plac.

„Otniela Sandu: Ținuta pe care o port eu acum e ieșită din zona mea de confort, chiar dacă ție ți se pare simplă! Iar referitor la păr, că și asta voiam să subliniez, zici că am părul mereu la fel. Părul meu ba a fost prins într-o coadă, ba a fost împletit.

Anda Adam: N-am spus că îl ai mereu la fel! Am spus că astăzi ești foarte cuconită!

Otniela Sandu: Tu ești una dintre concurentele de aici care are părul la fel, pe drept sau perucă. Nu-ți faci ceva construcție la păr. Sunt curioasă să te văd și eu pe tine cu ceva diferit la păr. Sunt curioasă să ți-l împletești cumva.”, au punctat concurentele.

„Doar pe tine nu te vezi”

Totuși, replica din partea Otnielei Sandu nu a întârziat să apară după ce Anda Adam i-a spus că nu se uită și la celelalte concurente din competiție atunci când urmărește ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ la televizor.

Anda Adam: Am tot venit diferit la păr. L-am avut în toate felurile posibile. Eu cred că tu nu te uiți la aceeași emisiune, iubirea mea, iartă-mă! Tu când dai drumul la „Bravo, ai stil”, te uiți doar la tine.

Otniela Sandu: Și tu te uiți la toată lumea și doar pe tine nu te vezi!”, au spus cele două.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI