Anda Adam, ținută șocantă la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații au rămas cu gura căscată

Anda Adam, ținută șocantă la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații au rămas cu gura căscată
Anda Adam, tinuta socanta la Bravo, ai stil!

Anda Adam reușește să șocheze din nou. Vedeta de la Kanal D a lăsat mască juriul de la Bravo, ai stil! cu o ținută periculos de excentrică. Ce a purtat focoasa blondină în cea mai recentă ediție a show-ului. S-a văzut tot ce era mai frumos.

Ținuta extravagantă cu care Anda Adam a șocat jurații de la Bravo, ai stil!

Face ea ce face și mereu ajunge în centrul atenției. Anda Adam a atras privirile Ralucăi Bădulescu, lui Maurice Munteanu și Tibi Clenci în cea mai recentă ediție de la Bravo, ai stil! Controversata cântăreață se simte extrem de bine în pielea ei și nu se sfiește să demonstreze acest lucru, atunci când i se ivește ocazia.

Recent, Anda Adam a avut o apariție dezvelitoare în cadrul emisiunii de la Kanal D, când a apărut îmbrăcată într-o ținută all black extrem de decoltată, care i-a pus nurii în valoare.

Cântăreața a optat pentru un sacou de piele oversized, o pereche de dresuri de culoare neagră, pantofi și un accesoriu pentru cap în aceeași (non)culoare. Piesa de rezistență a fost decolteul amețitor care a făcut întreaga suflare masculină din România să suspine. Cei patru jurați au fost extrem de impresionați de apariția extravagantă a artistei:

„Look-ul e strong, e puternic, e negru. Ai ales corect, din punctul meu de vedere, grosimea. Îmi plac umerii, îmi place bronzul tău, îmi place look-ul tău. Ești un exemplu astăzi, pentru că atunci când ai trecut pe lângă mine, am avut ocazia să te văd de la spate și cum balansai coada, mă inspira chiar să introduc în editorialul meu o fotografie de la spate. Atunci când o ținută este bună și de la spate, nu îți rămâne decât să o aplauzi”, a spus Tibi Clenci despre Anda Adam.

„Nu pot să-ți spun decât că mi-ai amintit de tinerețe. Se vede că ești o artistă”, a completat și Raluca Bădulescu.

Ilinca Vandici a dat-o de gol pe Anda Adam

„Bravo, ai stil! Celebrities” este un proiect care aduce în față cele mai iubite vedete feminine din România, artiste și vedete dornice să-și găsească propriul stil. Emoțiile show-ului ar fi cuprins-o chiar și pe Anda Adam, o artistă cu experiență de 20 de ani în mass-media.

„Vrem să declarăm tare și răspicat că suntem cei mai fericiți și mai emoționați din lume, pentru că, în această seară, de la ora 22.30, începe ‘Bravo, ai stil! Celebrities sezonul 7’. Este mare nebunie și se anunță un spectacol de culoare, de ținute, de umor, de ce vreți voi, de zile mari. Iar Tibi a fost cel mai emoționați dintre ei.

Și apropo de emoții, fiți atenți, trebuie să vă zic ceva. Avem niște nume super puternice din industrie, poate cu 20 de ani de carieră în spate. Și aici dăm exemplul Andei Adam. Măi, Teo, tremura ca o frunză în bătaia vântului!

Este leșinată de emoție. Toate sunt emoționate, pentru că sunt luptătoare, sutn puternice, vor să demonstreze că sunt cele mai bune, se luptă, se bat, mă rog, nu la propriu, ci la figurat.”, a precizat Ilinca Vandici, în direct, la Kanal D.”, a declarat Ilinca Vandici la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI