09 nov. 2023 | 15:01

Vedeta de la Antena 1 care nu vrea la America Express: ‘Sunt leneșă și nesimțită’

Monden
Vedeta de la Antena 1 care nu vrea la America Express: ‘Sunt leneșă și nesimțită’
Ilona Brezoianu nu vrea să participe la Asia Express

unoscută pentru simțul său unic al umorului și naturalețea captivantă, Ilona Brezoianu a devenit una dintre cele mai îndrăgite personalități ale publicului. Recent, fanii au exprimat curiozitatea lor cu privire la posibilitatea ca actrița să participe la competiția America Express, dorind să vadă cum se descurcă în provocările show-ului. Află care a fost răspunsul actriței, sigur nu te așteptai!

Va participa sau nu Ilona Brezoianu la America Express?

Ilona Brezoianu, actrița cunoscută pentru naturalețea și umorul său contagios, a captat atenția publicului, nu doar prin talentul său, ci și prin răspunsurile sincere oferite în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram.

Fanii și-au exprimat curiozitatea în privința unei posibile participări a actriței în competiția America Express, iar răspunsul actriței a fost pe măsură, neașteptat și plin de umor.

În timp ce emisiunea America Express este cunoscută pentru provocările intense și momentele tensionate prin care participanții le trăiesc, Ilona Brezoianu și-a surprins admiratorii printr-o dezvăluire sinceră.

Așa se face că aceasta a recunoscut că nu ar fi în stare să facă parte din competiție. Mărturisind cu umor și asumare slăbiciunile care ar împiedica-o să participe: ”Sunt leneșă și nesimțită și n-aș fi în stare…”.

Acest răspuns neașteptat a generat reacții amuzante din partea fanilor, care au apreciat deschiderea și autenticitatea Ilonei Brezoianu. Chiar dacă, se pare, că nu va face parte din America Express, actrița continuă să aducă zâmbetul pe buzele celor care o urmăresc, iar fanii își exprimă recunoștința pentru simțul său unic al umorului și pentru sinceritatea cu care se raportează la diverse aspecte ale vieții sale.

Ilona Brezoianu, accident cu trotineta

Nu cu mult timp în urmă, actrița a împărtășit cu fanii săi pățania care ar fi putut sfârși tragic, mai exact, este vorba despre un accident cu trotineta, în urma căruia, Ilona a suferit un traumatism la nivelul capului.

Surprinderea fanilor a fost cu atât mai mare cu cât actrița a decis să povestească un eveniment trist în cea mai optimistă și umoristică formă.

„Icon de prostie cu capul spart de trotinetă. Neața tuturor. Nu știu ce mă doare mai rău. Mâna, piciorul, capul… Rubrica proastă pe trotinetă se încheie aici.”, a fost mesajul transmis, în urmă cu puțin timp, de Ilona Brezoianu, pe pagina ei de Instagram.

În ceea ce privește viața sa personală, Ilona Brezoianu, a dezvăluit într-un interviu acordat ego.ro, în toamna anului trecut, că se bucură de o viață plină de prieteni, dar că nu are un iubit în acest moment. Actrița a împărtășit cu sinceritate și umor perspectiva sa asupra vieții amoroase, subliniind că este într-o perioadă în care se bucură de singurătate.

„Mi-am luat gândul. Pentru că nu ai cum. Dar până la urmă, de ce să nu mă bucur de asta. Dar deocamdată nu vreau niciun băiat. Sunt bine. Sunt liniștită. Dorm pe diagonală. Îmi e bine. Vin când vreau, plec când vreau,” a mărturisit actrița.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro