02 iul. 2021 | 17:10

Vedeta cu care Ana Morodan a avut o aventură și nimeni nu a știut. Cătălin Măruță a fost uluit: ”E super artist!”

Monden
Vedeta cu care Ana Morodan a avut o aventură și nimeni nu a știut. Cătălin Măruță a fost uluit: ”E super artist!”
Ana Morodan a avut o iubire secretă. Cine este fostul iubit

Ana Morodan a oferit dezvăluirea bombă din showbiz! Aceasta a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, așa că prezentatorul de televiziune a rămas mască în momentul în care a aflat alături de cine a trăit blondina o frumoasă poveste de dragoste.

Ana Morodan a avut o relație secretă. Abia acum a dezvăluit identitatea bărbatului

Toată lumea știe că prezentatorul de televiziune le pune pe vedete față în față cu o provocare de zile mari în rubrica ‘Spui tot sau îți va lua gura foc?’, așa că nu mulți au rezistat să nu facă dezvăluiri de ultimă oră în platoul show-ului moderat de Cătălin Măruță. De această dată, Ana Morodan a surprins o țară întreagă.

Ana Morodan a decis să spună numele bărbatului alături de care a trăit o poveste de dragoste, dar nimeni nu a aflat! Cătălin Măruță a fost surprins să afle că vedeta s-a iubit cu un cântăreț extrem de cunoscut în showbiz-ul românesc.

„Ana Morodan: Killa Fonic.
Cătălin Măruță: E super-artist!
Ana Morodan: E super-bărbat, crede-mă.”, au spus cei doi.

Ana Morodan, cerută de soție. Ce crede blondina despre mariaj

Dezvăluirile nu s-au oprit aici. Fanii blondinei știu ce părere are aceasta despre mariaj, dar, acum, ea a spus că singurul bărbat alături de care ar merge în fața altarului este Killa Fonic. Ba chiar, se pare că artistul ar fi cerut-o pe vedetă de soție pe când se iubeau.

„Ana Morodan: Dacă ar fi, ar fi tot Killa. M-a cerut. Întreabă-l.
Cătălin Măruță: E o diferență de vârstă…
Ana Morodan: A, deci mă faci bătrână pe mine și pe ăla tânăr? Și eu am suferit o dramă când am auzit că are 32 de ani, am crezut că are 23. (…)
Cătălin Măruță: Asta cu măritatul e o nebunie a ta?
Ana Morodan: Nu o să mă căsătoresc niciodată. Nu cred în asta. Nu am chef să mă mărit. Dacă divorțează Harry de Meghan (n.r. Prințul Harry și Meghan Markle), să mă anunți, o să mă mărit.”, a fost discuția dintre Cătălin Măruță și Ana Morodan.

Ana Morodan, detalii despre relația cu Killa Fonic

Ținând cont că nimeni nu știa că Ana Morodan și Killa Fonic au format un cuplu, Cătălin Măruță a fost curios să afle mai multe detalii, spre exemplu de ce vedeta s-a hotărât să rupă abia acum tăcerea. Despre acest subiect, blondina a avut de făcut câteva declarații interesante.

„Să nu uitați că am avut o relație cu Killa Fonic. De 3 ani de zile, dacă nu am zis-o, fix acum mi-a venit. Băiatul ăla mă cunoaște foarte bine, știe că nu aș fi zis niciodată chestia asta. Să te gândești tu de ce am vrut să se știe fix acum.”, a mai spus Ana Morodan.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Capital.ro
Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro