Ana Morodan l-a scos din sărite pe Cătălin Măruță, la PRO TV. El s-a abținut, ea nu: ”Nu fi nesimțit!”

Ana Morodan l-a scos din sărite pe Cătălin Măruță, la PRO TV. El s-a abținut, ea nu: ”Nu fi nesimțit!”
Cătălin Măruță, scos din sărite de Ana Morodan. Ce s-a întâmplat

Ana Morodan a fost invitată la Cătălin Măruță pentru a vorbi despre toate secretele sale la rubrica ‘Spui tot sau îți va lua gura foc?’, dar puțini se așteptau ca vedeta să nu se mai poată abțină în momentul în care între ea și prezentatorul de televiziune au avut loc anumite divergențe.

Surpriză de zile mari! Ce s-a întâmplat între Ana Morodan și Cătălin Măruță

Cătălin Măruță le-a pregătit telespectatorilor o surpriză de zile mari! Pentru o altă ediție spectaculoasă, prezentatorul de televiziune a invitat-o chiar pe Ana Morodan pentru a da în vileag anumite secrete bine păstrate. Totuși, la un moment dat, situația a degenerat.

Blondina a dezvăluit că este obișnuită cu mâncarea iute, dar nu se aștepta ca provocarea să fie una foarte grea. În momentul în care și-a dorit să evite un răspuns, Cătălin Măruță a fost scos din sărite. Între timp, vedeta de la Masked Singer s-a enervat și i-a aplicat omului de televiziune o replică usturătoare.

„Nu fi nesimțit, știi că nu îmi place să bălăcăresc la televizor.”, i-a spus Ana Morodan lui Cătălin Măruță.

Ana Morodan, dezvăluiri despre Masked Singer. Ce coleg i-a fost antipatic

După ce a gustat din sosurile iuți din rubrica lui Cătălin Măruță, vedeta s-a decis să spună tot pentru a nu mai mânca tot ce i se oferă în platoul de televiziune. Astfel, telespectatorii au aflat că ar merge pe o insulă pustie cu Dorian Popa dacă ar fi nevoită, dar și ce persoană i-a fost antipatică la Masked Singer.

„Horia Brenciu. Dar așa, într-o manieră simpatică. Urla mai tare ca mine.”, a mai zis Ana Morodan.

Ce bărbați din showbiz-ul românesc i-au făcut avansuri Anei Morodan

Vedeta nu a scăpat de întrebările incomode. Cătălin Măruță a întrebat-o ce bărbați i-au făcut avansuri, așa că blondina s-a văzut față în față cu o provocare de zile mari. Bineînțeles, așa cum ne-a obișnuit, ea a dat un răspuns delicios, ce a stârnit foarte multe întrebări.

„Ana Morodan: Codin, în glumă. De curtoazie, domnul Dan Capatos. Și tu.
Cătălin Măruță: Minți acum.
Ana Morodan: Păi nu m-ai prezentat frumos?”, a fost discuția dintre Ana Morodan și Cătălin Măruță.

Ce părere are Ana Morodan despre Iulia Albu

Rugată să își dea cu părerea despre defectele Iuliei Albu, Ana Morodan a recunoscut că nu poate să găsească vreo problemă la cunoscutul critic de modă. Totuși, aceasta a povestit că vedeta se grăbește să judece anumite persoane.

La fel ca mine, se grăbește în a judeca pe cineva. Unde e personajul Iulia Albu superb? Și 3, e perfectă. Nu are! E vina mea că nu are? (n.r. defecte).”, a mai zis aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI