Vedeta care trăiește un chin în pandemie: ”Am senzaţia că aş fi sub apă şi îmi ţin respiraţia”

Vedeta care trăiește un chin în pandemie: ”Am senzaţia că aş fi sub apă şi îmi ţin respiraţia”
Aylin Cadîr vorbeşte deschis despre cum a afectat-o pandemia

Pandemia de coronavirus a dus la anularea tuturor evenimentelor, concertelor, spectacolelor de teatru, lucru care îi afectează enorm pe artişti. Una dintre cele mai îndrăgite vedete din România trăieşte un adevărat chin în această perioadă.

Aylin Cadîr, despre viaţa în pandemie

Este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase actriţe din tânăra generaţie, specială prin originile sale turceşti şi a făcut parte dintr-o trupă îndrăgită de multe puştoaice în anii 2000 – POPS. Aylin Cadîr este acum mama a doi băieţi şi vedetă a Teatrului Naţional Bucureşti, însă pandemia de coronavirus a afectat-o mai mult decât îşi imagina vreodată. Dincolo de spectacolele anulate, acesteia îi lipsesc scena, aplauzele, libertatea.

„Starea de urgenţă şi tot ce a însemnat ea ne-a făcut, pe mine şi pe colegii mei cu care joc în acest spectacol, să ne adaptăm. Să ne mutăm repetiţiile online şi, apoi, când situaţia s-a mai relaxat, să începem să repetăm şi fizic. Treaba asta m-a ţinut întreagă la minte atât profesional, cât şi social şi emoţional. Iar faptul că familia mea extinsă a fost şi este sănătoasă şi că am putut sta aproape unul de altul a făcut ca perioada de izolare să fie una foarte plăcută.

E ciudat să vezi sălile aproape goale şi oamenii cu măşti. Nu îţi dai seama dacă le-a plăcut, nu îi auzi dacă râd… Însă la aplauze simţi că le este dor şi că şi ei, şi noi, actorii, strângem din dinţi şi sperăm să se termine mai repede această situaţie”, a povestit Aylin, conform Okmagazine.ro.

Aylin Cadir, alături de Traian Paicu şi cei doi copii
Aylin Cadir, alături de Traian Paicu şi cei doi copii

Pandemia cu doi băieţi mici: Există un virus pe nume “colonavilus”

Încearcă să fie optimistă şi speră ca ceea ce însemna “normal” până acum va reveni cât de curând. Ca toţi ceilalţi, fosta membră a trupei Pops aşteaptă cu nerăbdare ca vaccinul pentru coronavirus să iasă pe piaţa cât mai curând.

“De când a început toată nebunia asta, am aşa o senzaţie că aş fi sub apă şi îmi ţin respiraţia şi aştept ca cineva să îmi dea aer sau o mână de ajutor să ies din nou la suprafaţă. Sper ca acest “nou normal” să fie o perioadă de tranziţie până când ne întoarcem la “normalul normal”. Unii dintre noi ne-am obişnuit deja să stăm cu măşti, să stăm la distanţă, să ne dezinfectăm periodic şi cred că de reflexele astea nu vom scăpa curând. Am credinţa că un vaccin ne va face se ne revenim şi că totul va fi bine până la urmă”

Dincolo de scenă, Aylin, în vârstă de 34 de ani, este mămică a doi băieţi: Pavel-Ali și Amza-Mitruț. Actriţa a povestit cum văd copiii situaţia actuală şi cum s-au adaptat.

“Nu cred că cei care nu înţeleg sunt copiii. Pentru adulţi par să fie mai complicate purtatul măştii şi distanţarea. Pentru copii este foarte clar. Există un virus pe nume “colonavilus”, care ne obligă să ne spălăm mai des pe mâini, să purtăm măşti, să nu mai împărţim din ce avem cum făceam înainte, să nu mai mergem la locuri de joacă sau să nu mai facem play-date-uri. Pentru copii este clar şi se supun cu atâta naturaleţe că, dacă eşti un adult cu mintea prezentă, te doare puţin”, a mai spus vedeta TNB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI