18 oct. 2021 | 10:40

Vedeta care revine la TV “L-am jucat mereu cu plăcere pe Iliescu” (exclusiv)

Monden
Vedeta care revine la TV “L-am jucat mereu cu plăcere pe Iliescu” (exclusiv)
Vedeta care revine la TV după ani de zile după ce a făcut românii să râdă

O vedetă care a amuzat milioane de români revine pe micile ecrane după o pauză meritată. Despre cine este vorba și ce spune despre revenirea pe TV? Actorul l-a interpretat pe Ion Iliescu în trecut.

Un comediant revine la TV

Cristian Constantin Grețcu are 61 de ani și a devenit cunoscut în România după personajele pe care le-a interpretat în gașca Divertis. Nu era seară fără ca românii să nu se afle în fața micilor ecrane de dragul celebrului proiect pe care acum cu toții și-l amintesc cu drag și dor. Acesta a rămas în amintirea tuturor interpretându-l pe Ion Iliescu.

Grețcu și-a reluat activitatea și îl va întrupa iar pe primul șef al României după Revoluție în episodul special programat de cei de la Prima TV în sitcomul ‘Secretele președintelui’. Fanii proiectului l-au revăzut pe această ocazie și pe Grig Chiroiu, interpret în rol principal, cel al președintelui Pupăză.

Actorul a mărturisit că acest rol i-a adus multe lucruri frumoase și continuă să-l surprindă plăcut. Vedeta a vorbit ulterior de Trupa Divertis care l-a găzduit mulți ani și care s-a înființat în anul 1986, fiind una de satiră politică de bună calitate. Toți cei care făceau parte din show urmăreau cu atenție subiectele din realitate, iar lucru care i-a ajutat a fost faptul că majoritatea aveau fețe de președinți, subliniază Grețcu.

„Acest rol mi-a adus multe lucruri frumoase”

„Sunt într-un fel în pielea lui Birlic, care avea şi el personajele sale de care nu putea scăpa în ruptul capului. Şi dacă el nu s-a plâns, eu de ce aş face-o? Mai ales pentru că acest rol mi-a adus multe lucruri frumoase şi continuă să-mi ofere amintiri surprinzătoare.

Trupa Divertis, înfiinţată în 1986, era una de satiră politică. Una de foarte bună calitate, o spun sus şi tare. Noi, cei care formam trupa, urmăream subiectele din realitate. În plus, mulţi dintre noi aveam feţe de preşedinţi…

Adică eu l-am jucat pe Ion Iliescu, colegul meu, Doru Antonesei, pe Emil Constantinescu, Valentin Darie pe Traian Băsescu, Toni Grecu, pe Radu Vasile. Glumind, dacă am fi rămas noi înşine în actualitate, acelaşi Toni Grecu nu l-ar fi putut rata pe Liviu Dragnea. Dar nu a fost să fie!”
Cristian Grețcu (Sursa: impact.ro)

„Am făcut-o mereu cu plăcere”

Întrebat despre rolul celebru care i-a adus succesul, actorul a dezvăluit că a intrat în pielea personajului într-o zi din anul 1991. Atunci a văzut că-l poate imita destul de bine, ulterior colegii i-au mărturisit și ei că i se potrivește de minune.

„Am descoperit într-o zi, prin 1991 cred, că-l pot imita binişor. Mi-am adus şi ceva ustensile pentru dotare, ochelari fumurii, spre exemplu. Iar toţii colegii au fost de acord la unison că rolul mi se potriveşte. Am făcut-o însă mereu cu plăcere!”, a detaliat acesta.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro