Vedeta care revine la TV după ce a suferit un AVC, acum 9 luni. Cum se simte, de fapt (exclusiv)

Vedeta care revine la TV după ce a suferit un AVC, acum 9 luni. Cum se simte, de fapt (exclusiv)
Vedeta care revine la TV dupa ce a suferit un AVC, acum 9 luni. Cum se simte

O vedetă foarte apreciată de publicul român revine la TV, după o pauză îndelungată. În urmă cu aproximativ un an de zile, a suferit un accident vascular cerebral (AVC) care nu i-a mai permis să-și modereze celebra emisiune. Cum se simte acum, de fapt, după ce a văzut moartea cu ochii acum nouă luni.

Cine revine pe micul ecran după o absență îndelungată. Fanii se vor bucura

Juratul unei emisiuni faimoase de la TVR se reface treptat după episodul medical delicat de acum 9 luni, care era să-l coste viața. Recent, acesta a fost zărit într-un complex comercial, în timp ce făcea mici cumpărături, semn că se simte mai bine în urma unui AVC suferit în urmă cu nouă luni de zile.

Grigore Leșe, căci despre el este vorba, și-a dedicat mulți ani emisiunii sale de suflet ”Vedeta populară” (TVR). Vestitul interpret de muzică tradițională românească, de loc din zona Țării Lăpușului, a recunoscut, în urmă cu câteva luni, că programul încărcat i-a deteriorat serios starea de sănătate. Realizatorul TV a suferit un accident vascular.

”M-am ostenit tare mult, anul trecut și, în luna decembrie, am suferit un accident vascular. Am ajuns la Spitalul de Urgență din Floreasca, medicii de acolo m-au salvat!”, spunea artistul.

Artistul are vești bune despre starea sa de sănătate

Însă, la nouă luni de la nefericitul episod medical, Grigore Leșe are vești bune. Artistul revine pe micul ecran, precum și la celălalte locuri de muncă. Pe lângă moderator Tv, Leșe mai este profesor de muzică, dar și artist care pleacă la concerte prin țară.

”Cu sănătatea sunt foarte bine, acum, la nouă luni de la accidentul vascular. Revin la tv, pe scenă și la catedră. Se va face emisiunea ”Vedeta populară”, la TVR 1, și în acest sezon, cred că din octombrie, rămân juratul emisiunii, ca până acum. Iar la sfârșitul lunii septembrie, voi filma și pentru emisiunea mea, de la TVR 3. Voi avea interviuri interesante, cu oameni valoroși. Mă întorc și la catedră, ca profesor, voi preda pentru studenți un curs de etnomuzicologie. Dar, mă pregătesc și pentru cele două mari spectacole, din Cluj și din Câmpulung”, a dezvăluit celebrul Grigore Leșe pentru Impact.

Cum a fost surprins marele artist Grigore Leșe

În urmă cu câtev zile, marele artist Grigore Leșe a fost surprins de paparazzi Playtech-Impact la mici cumpărături,  într-un complex comercial din cartierul bucureștean Titan. Vedeta este recunoscută pentru ținuta populară la care nu renunță nici când iese pe stradă.

”Îmi place să port veste din lână, țin de cald, mă simt confortabil, dar și pălării, am o adevărată colecție, din zona mea natală, îmi plac cele negre. Așa ies și la cumpărături, așa prezint și pe micul ecran, păstrez oarecum același stil”, a precizat Grigore Leșe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI