Doliu în lumea muzicii populare. Grigore Leșe a pierdut un suflet bun VIDEO

Doliu în lumea muzicii populare. Grigore Leșe a pierdut un suflet bun VIDEO
Doliu în lumea muzicii populare. Grigore Leșe a pierdut un suflet bun VIDEO (poza main cu aia 3, de pe google)

Este doliu în lumea muzicii populare. Unul dintre artiștii cu care Gigore Leșe a colaborat de multe ori a decedat astăzi.

Doliu în lumea muzicii populare

Veste grea pentru Grigore Leșe, dar și pentru pentru fanii artistului care a încetat din viață. Firuță, ultimul lăutar al satului Islaz din Teleorman a murit.

El a avut mai multe colaborări cu Grigore Leșe și a participat atât la emisiunea lui, cât și la spectacole ținute la Sala Palatului.

„Deunăzi, dinspre Islaz, m-a ajuns vestea tristă că s-a prăpădit Firuță, ultimul lăutar al satului din care-mi trag cu nesaț nostalgiile.

Nu demult, scormonitorul de tradiții rurale Grigore Leșe l-a invitat în studioul Televiziunii Române, în emisiunea sa Drumul lui Leșe, ca și la Sala Palatului, într-un  concert de zile mari. Ei bine, spectacolul acela de muzică populară a fost vârful carierei anonimului islăzean și clipele petrecute pe scena bucureșteană avuseseră efectul unui tratament cu Gerovital.

De aceea, bănuiesc, deși săltase binișor de 80 de ani, glasul lui își păstrase zvâcnetul tineresc, geaba se plângea viorii de care nu se despărțea nici în somn…”, se arată într-o postare pe cristoiublog.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI