24 dec. 2020 | 15:28

Vedeta care părăsește România din 2021. Decizia e fermă și radicală: ”O să fac un vlog să explic”

Știri generale
Vedeta care părăsește România din 2021. Decizia e fermă și radicală: ”O să fac un vlog să explic”
Vedeta care părăsește România din 2021. Decizia e fermă și radicală ”O să fac un vlog să explic”

Vești triste sau bune pentru fanii lui? Artistul Randi a făcut un anunț care i-a luat pe fani prin surprindere. Vedeta care părăsește România din 2021 este fosta jumătate a lui Marius Moga în trupa Morandi, dacă vă mai aduceți aminte de colaborarea celor doi.

Randi se mută în Bali în 2021

Cântărețu a făcut anunțul în cadrul unei emisiuni tv. Acesta susține că își dorește să locuiască 2 luni departe de România și de toată nebunia de aici. Cu toate astea, Randi speră ca experiența aceasta, tot în an pandemic, să îi aducă perspective noi asupra vieții.

Artistul care pune pe jar domnișoarele, ori de câte ori intră într-o încăpere, va pleca în Bali. Dar nu se va duce singur, ci însoțit de câțiva prieteni. Aceștia par să împărtășească aceași pasiune pentru muzică a lui Randi, dar și aceeași dorință de evadare din situația impusă de pandemie.

Randi pleacă din România după Revelion

Grupul de prieteni își vor închiria case preț de o săptămână, pe care le vor tot schimba, în funcție de locația aleasă ca următoare destinație. După ce se vor distra cu toții în toate locurile despre care s-au informat în prealabil, se vor stabili undeva timp de o lună.

Din fericire, tinerii care fac parte din grupul de prieteni ai lui Randi împărtășesc și ei pasiunea pentru muzică. Așa că își vor lua cu ei, tocmai în Bali, toate sculele necesare pentru a cânta live sau a compune și înregistra piese noi. Nu se știe niciodată de unde sare iepurele, nu?

„Vom pleca pe 8 ianuarie vreo 12 sau 14 nebuni în Bali. O parte din noi vom sta 3-4 săptămâni iar noi ne-am propus să stăm 2 luni pentru că vrem să și lucrăm de acolo, ne luăm laptop-uri, plăci de sunet, niște scule pe care să putem face muzică. Să vedem cum ne inspirăm noi acolo în junglă. O să închiriem o casă, noi cei care rămânem, pe o lună și este foarte ieftin. Lumea nu știe cât de ieftin este, dar o să fac un vlog de acolo și o să explic”, a spus Randi, conform spynews.ro.

Randi își ajută familia de sărbători

Și, pentru că un bărbat adevărat știe cum să se descurce în orice situație, artistul ajuta în bucătărie. Artistul va face sărbătorile alături de fratele său și familia acestuia.

„Particip, desigur, și ajut la prepararea mai multor feluri, printre care salata de boeuf și cea de vinete. Dar specialitatea mea este frământatul cozonacilor. Acolo mi-am îmbunătățit tehnica an de an și e ceva de muncă! Nu recomand celor care nu au condiție fizică bună”, declară artistul amuzat, conform profm.ro.

Chiar dacă sărbătorile au venit în plină pandemie, cu zeci de restricții, Randi speră să asculte colinde frumoase din partea unor foști elei de-ai tatălui său.

„Nu știu cum va fi în acest an, dar noi ne-am pregătit mereu pentru oaspeți. Mai ales că veneau să ne colinde și foști elevi de liceu ai tatălui meu. De fiecare dată, după momentul cântatului, îi invitam înăuntru, la un pahar și o poveste”, adaugă Randi.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro