Veste uriașă pentru milioane de români. Premieră grandioasă în România: planul secret al Guvernului

Veste uriașă pentru milioane de români. Premieră grandioasă în România: planul secret al Guvernului
Veste uriașă pentru milioane de români. Premieră grandioasă în România

Guverul Orban este pe punctul de a da startul unei investiții uriașe în România în plină pandemie de COVID-19. Milioane de oameni așteptau această veste, care ne va face unici în Europa. Despre ce este vorba, aflați în paragrafele următoare.

Premieră pentru România. Care este planul Guvernului

Guvernul Orban se pregătește să demareze o investiție uriașă în țara noastră, iar anunțul a fost făcut de la cel mai înalt nivel. Chiar în această săptămână Executivul va aproba alocarea unui miliard de euro pentru extinderea reţelelor de gaz metan din România, potrivit ultimului anunț făcut de Raluca Turcan.

În România, gradul de conectare a localităţilor la reţeaua de gaze este de 32%, iar intenția autorităţilor centrale este să ridice procentul la 70%.

 „Guvernul Orban va aproba săptămâna aceasta un miliard de euro pentru creşterea conectării la reţeaua de gaze în România, să creştem de la 32% cât avem acum, aproape o ruşine, la aproximativ 70%“, a declarat Turcan.

Vicepremierul Raluca Turcan și şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au avut ieri o întrevedere cu autoritățile județene la Botoșani, dar și cu oameni de afaceri, purtând discuții pe tema investiţiilor publice şi private din fonduri europene.

Ce se întâmplă cu alegerile locale

Turcan a mai precizat că alegerile locale stabilite pe 27 septembrie vor fi organizate în bune condiţii, în ciuda crizei medicale care afectează România.

„Alegerile pot fi organizate în bune condiţii. Cine spune că nu pot fi organizate în bune condiţii, nu s-a uitat cum a fost organizat examenul de Bacalaureat sau Evaluarea Naţională. Dumneavoastră ştiţi ce a fost acolo? A fost o muncă de sisif, dar s-a desfăşurat totul în condiţii foarte, foarte bune.

Aşa cum strigau de nu mai puteau că nu o să poată fi ţinute evaluările naţionale, guvernul acesta a demonstrat că poate să organizeze aceste evaluări în bune condiţii. La fel putem să organizăm şi alegerile, doar că cerem PSD-ului să iasă din duplicitatea discursului şi să spună: vor sau nu vor alegeri“, a afirmat vicepremierul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI