Vedeta care a revenit în România. Unde s-a dus prima oară fosta prezentatoare TV

Vedeta care a revenit în România. Unde s-a dus prima oară fosta prezentatoare TV
Ce vedetă a revenit în România

O reîntoarcere spectaculoasă a avut loc în showbiz-ul românesc! O cunoscută fostă prezentatoare de televiziune a decis să vină înapoi în România, așa că fanii s-au bucurat enorm când au văzut unde s-a dus pentru prima oară.

Ce prezentatoare uimită a revenit în țară. Fanii s-au bucurat

Anca Lungu a revenit în țară! Primul lucru pe care l-a făcut vedeta a fost să se fotografieze cu mama sa. Fosta prezentatoare de la Observator s-a bucurat enorm pentru că a putut participa la nunta fratelui său.

Fosta vedetă de la Observator a savurat fiecare moment petrecut alături de cei dragi în Bucovina. Chiar dacă este plecată de trei ani în Franța, Prințesa Polonic nu uită niciodată să fie prezentă la evenimentele importante din familie.

Ce a făcut Anca Lungu după ce s-a întors acasă. Surpriză enormă

Ținând cont că s-a întors în România, Anca Lungu nu a putut uita de fanii ce o urmăresc în mediul online. Aceasta a decis să posteze o fotografie cu mama sa, făcută la finalul evenimentului. Cele două arătau spectaculos, semn că s-au distrat foarte tare.

„În așteptarea fotografiilor oficiale de la nunta anului, las aici o poza neoficială, de la finalul petrecerii, cu soacra mare.

Și eu și mama am radiat de bucurie întreaga zi și cred că energia noastră se simte chiar și în imaginea asta.”, a scris Anca Lungu pe Instagram.

Anca Lungu s-a căsătorit cu partenerul ei?

Prințesa Polonic a renunțat la cariera sa în televiziune din România și s-a mutat în Franța pentru a duce o viață cât se poate de liniștită. Aceasta a decis să își urmeze partenerul și să nu se uite în spate, chiar dacă decizia ei a luat prin surprindere o țară întreagă.

Anca Lungu a făcut o mișcare riscantă în trecut, dar se pare că i-a ieșit! Fosta prezentatoare de la Observator trăiește o poveste de dragoste minunată, dar a încercat să își țină viața amoroasă departe de ochii curioșilor.

Totuși, s-a căsătorit sau nu vedeta cu Harry Arampatzis? Aceasta a decis să spună lucrurilor pe nume și să ofere detalii despre legătura pe care o are cu bărbatul.

„Sper că nu există prea multe persoane care nu pot dormi de grija asta. (râde) Noi ne permitem luxul acesta, de a avea o viaţă personală în adevăratul sens al cuvântului.

Am ales să nu ne expunem şi să fim cât se poate de discreţi, probabil de aici şi misterul. Dar puţin mister nu strică niciodată, zic eu.”, a explicat Anca Lungu pentru Ok! Magazine.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe