Ce se întâmplă cu Sandra Stoicescu, absentă de la Observator. De ce lipsește

Ce se întâmplă cu Sandra Stoicescu, absentă de la Observator. De ce lipsește
De ce lipseste Alessandra Stoicescu de la Observator

S-a aflat de ce anume lipsește Alessandra Stoicescu de la pupitrul știrilor Observator, de la Antena 1. Acesta a lipsit și ieri și va mai lipsi și zilele ce vin de la Observatorul orei 19:00, de la Antena 1.

Ce se întâmplă cu Sandra Stoicescu, absentă de la Observator

Alessandra Stoicescu a luat, pentru moment, o pauză și a fost înlocuită. Ieri, colegul său, Valentin Butnaru, a înlocuit-o și o va face și în perioada imediat următoare. Iată și care este motivul absenței sale. Este vorba despre faptul că Sandra Stoicescu și-a luat concediu. Ea a plecat în vacanță alături de familie și a făcut și anunțul pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea știrilor Observator, de la Antena 1, a făcut anunțul chiar din aeroport, spunând că o să petreacă următoarele zile în Maldive, alături de soțul ei, pe nume Sergiu, și de fiica lor, Sara. De altfel, aceasta și-a ținut fanii la curent pe tot parcursul drumului, care a durat zece ore. Aceasta a mai anunțat și că au ajuns bine la destinație și că s-au bucurat deja și de prinele clipe de relaxare, postând imagini și pe Instagram.

Soțul și fiica Alessandrei Stoicescu au avut Covid-19

Recent, Alessandra Stoicescu a spus pentru Libertatea că soțul ei i-a schimbat viața în bine, că o face fericită și că îi este recunoscătoare în fiecare zi pentru asta.

„Nu e mult timp în doi, dar îl prețuim pentru că, până la urmă, amintirile frumoase formează unul dintre ingredientele care stau la baza unei relații de durată. Și nouă ne și place să facem colecție de amintiri plăcute. Apoi, desigur, contează enorm și munca în echipă pentru tot ce avem, respectul, admirația, dar toate acestea fără iubirea profundă pe care o avem unul pentru celălalt n-ar face să funcționeze căsnicia atât de bine”, a declarat Sandra Stoicescu, potrivit sursei citate.

Amintim că la jumătatea lunii decembrie 2020, Alessandra Stoicescu anunța că fetița sa și soțul ei, Sergiu, s-au infectat cu coronavirus.

„Salut! Ziua a treia. Este destul de complicat. Și Sara, și Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puțin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau așa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că și eu voi fi pozitivă. Cred că vă dați seama că e greu să te izolezi de un copil de un an și mai puțin de 5 luni”, spunea Alessandra Stoicescu în mediul online, în data de 18 decembrie 2020.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI