20 oct. 2022 | 12:18

Vedeta care a purtat bijuterii de un milion de dolari la iUmor. Nici Delia nu se apropie de așa ceva

Monden
Vedeta care a purtat bijuterii de un milion de dolari la iUmor. Nici Delia nu se apropie de așa ceva
Invitatul special de la iUmor a purtat bijuterii în valoare de un milion de dolari.

O vedetă de la noi a purtat bijuterii de un milion de dolari pe scena de la iUmor. Fanii show-ului de comedie au rămas surprinși atunci când au văzut cu ce accesorii s-a prezentat lângă jurații de la Antena 1. Invitatul special din ediția viitoare a furat privirile tuturor. Vedeta urmează să comenteze momentele din ediția de duminică, de la orele 20:00, la Antena 1. Despre cine este vorba?

Invitat special la iUmor: vedeta a purtat bijuterii de un milion de dolari

Celebra emisiune de comedie primește în ediția de duminică un nou invitat special. Delia, Costel și Cheloo au primit-o cu brațele deschise pe nimeni alta decât Anastasia Soare. Cunoscuta vedetă a acceptat invitația de la Antena 1, iar în ediția de duminică urmează să comenteze numerele care vor apărea pe scenă.

„Este pentru prima dată când mă aflu într-o asemenea postură. Nu sunt un jurat profesionist, dar, umorul românesc este deosebit. Îmi place foarte, foarte mult, mai mult decât umorul american!“, a mărturisit vedeta.

Regina Sprâncenelor din L.A. a pășit pe covorul roșu purtând bijuterii de peste un milion de dolari. Cei trei jurați și telespectatorii au rămas uimiți de vedeta internațională. Desigur că cei care au privit-o în detaliu nu au putut să își ia ochii de la accesoriile impresionante alese pentru o seară specială. Valoarea colierului cu diamante pe care românca îl avea la gât l-a blocat pe comediant.

„Deci, dacă colierul ei cu care a venit la această emisiune valorează această sumă, înseamnă că emisiunea e mult mai prețioasă“, a susținut uimit cel din urmă.

,,Tu ești adevăratul vis american”

Averea Anastasiei Soare a fost estimată la 660 de milioane de dolari în urmă cu jumătate de ani, conform informațiilor din revista Forbes. Blondina a ridicat un adevărat imperiu în lumea beauty din Statele Unite ale Americii.

Printre vedetele de talie mondială care au ajuns în fața ei se numără: Celine Dion, Beyonce, Kylie Jenner, Madonna, Taylor Swift, Vera Wang și Huda Kattan, cunoscută și ea pentru linia sa de produse cosmetice. „(…) din cauza perioadei în care am trăit aici jumătate de viața mea – perioada comunistă –, am hotărât să plec în Statele Unite. (…). Da, Oprah mi-a spus la un moment dat: Tu ești adevăratul vis american!“, a povestit Regina Sprâncenelor în cadrul unui interviu.

Clientele care au lăudat-o pentru munca spectaculoasă au fost și: Michelle Obama, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Kim Kardashian, mama și surorile sale, însă și Stephanie Seymour. Cu unele dintre vedetele internaționale chiar a legat prietenii pe viață, cum este cazul cu Victoria și David Beckham.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Companiile aeriene au introdus o nouă regulă! Însoțitorii de bord nu vor primi pasagerii în avion dacă nu o respectă
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
E total obligatoriu privind banii de pensii. Anunț de la Guvern azi, 30 aprilie: Nu se...
Capital.ro
Pericolul din vopseaua de ouă. Ce conține și cât de mult ne poate afecta sănătatea
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Alertă în SPAȚIUL AERIAN ROMÂNESC! Avion IRANIAN, interceptat
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro