Anastasia Soare, prietenă cu un nume greu din America. Cu ce mare vedetă a jucat golf

Anastasia Soare, prietenă cu un nume greu din America. Cu ce mare vedetă a jucat golf
Anastasia Soare, prietenă cu un nume imens din America

Anastasia Soare este prietenă la cataramă cu o vedetă extrem de cunoscută în America. Cele două își petrec timpul împreună și deseori joacă golf. Cu cine iese celebra „Regină” a Sprâncenelor?

Anastasia Soare, prietenă cu o vedetă uriașă din America

Una din cele mai celebre românce din vremurile noastre este deja adorată în America de zeci de ani și deține o afacere prosperă. Datorită profesionalismului său și a artei în domeniul sprâncenelor, Anastasia Soare a intrat în atenția multor personaje mondene din toată lumea.

Românca nu doar că a lucrat pentru unele staruri, ci le-a și devenit prietenă câtorva. Imaginea momentului de pe rețelele de socializare le are în vizor pe blondina de la noi și nimeni alta decât Kris Jenner, cea care le-a dat viață celor mai celebre femei din toată lumea – surorile Kardashian.

Constănțeanca a ieșit la o partidă de golf cu cunoscuta afaceristă și vedetă de televiziune. Amintim că Anastasia Soare a emigrat în Statele Unite ale Americii în anul 1989, moment în care s-a angajat la un salon de înfrumusețare din Beverly Hills.

De atunci munca și dedicarea sa în domeniul în care strălucește și acum au continuat să îi aducă laude și un succes de care se bucură și acum. Celebra româncă a fost evaluată în anul 2020 de către Forbes pe locul 41 la America’s Richest Self-Made Women, în categoria „grea”, cu Beyonce, Madonna, Serena Williams sau Jennifer Lopez.

Povestea succesului

Anastasia Soare are o avere estimată la 540 de milioane de dolari, fiind mai bogată și decât unele staturi internaționale și extrem de cunoscute precum: Celine Dion (455 mil. dolari), Beyonce (420 mil. dolari), Lady Gaga (150 mil. dolari), Serena Williams (225 mil.dolari) și altele.

„Regina” sprâncenelor s-a hotărât să emigreze în SUA în anul 1989, pe când avea 32 de ani. Fără să cunoască limba engleză, s-a angajat ca estetician într-un salon de înfrumusețare, unde a observat că femeile nu acordă prea multă atenție tocmai sprâncenelor.

Așa și-a dezvoltat rapid propria tehnică de pensat, ulterior ajungând la persoane publice precum: Michelle Obama, Oprah, Cindy Crawford, Naomi Campbell și Stephanie Seymour care i-au lăudat arta.

De ce nu a încercat și alte domenii?

„Când am plecat din România, am zis că fac orice business numai croitorie nu (n.r. – mama Anastasiei Soare a avut un mic atelier de croitorie). Au fost câteva companii care mi-au propus colaborări, dar ideea mea a fost să nu mă abat de la drumul meu: sprâncene și make-up.

Nu pot să mă abat de la asta, trebuie să fac asta atât de bine, brandul să ajungă global, după care pot să mă îndrept și spre altceva. Fă un lucru și fă-l cel mai bine, în loc să faci cinci lucruri mediocre. Așa gândesc eu, dar fiecare are un alt model. Asta a funcționat la mine, poate că sunt oameni care pot să facă 4-5 lucruri în același timp”
Anastasia Soare (Sursa: revistabiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI