iUmor 10 martie. Cine a fost invitatul special și care au fost concurenții geniali de miercuri VIDEO

Miercuri 10 martie 2021 a avut loc ediția a patra a sezonului 10 a emisiunii iUmor de la Antena 1. Iată cine a fost invitatul special al acestei ediții, dar și care au fost concurenții geniali.

iUmor 10 martie 2021 – ediția a patra a sezonului 10

Filmările pentru cea de-a patra ediție a sezonului 10 iUmor au început cu urări de La mulți ani pentru Bendeac, care inițial a crezut că este o farsă, deoarece ziua acestuia a fost pe 16 februarie. Pe parcursul emisiunii și-a dat seama că a avut parte de nenumărate surprize din partea echipei.

Invitații speciali ai acestei ediții au fost Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor. Aceștia au lăsat jurații cu gura căscată, făcând spectacol. Delia și Bendeac au dansat pe ritmul muzicii lor. Încă de la începutul filmărilor pentru aceste sezon cei doi s-au distrat pe ritmurile unei melodii de-a lor.

„Cel mai frumos moment.”, a zis Delia, vizibil încântată de momentul surpriză, potrivit a1.ro.

„Aerul din jurul ei este un aer care te atrage!”, a zis Mihai Bendeac, care a fost fermecat, surprins și vizibil entuziasmat de frumusețea lui Carmen Chindriș.

iUmor 10 martie – Marie Jeanette

Unul dintre concurenții geniali ai ediției a patra de la iUmor din 11 martie 2021, a fost Marie Jeanette. Aceasta a revenit pe scena iUmor cu un număr de autoironie de stand-up comedy. Ea a primit din partea juraților 3 de Da.

iUmor 10 martie – Andrei Gădălean

Andrei Gădălean în vârstă de 33 de ani, este un concurent din Cluj-Napoca, care locuiește în București și care a urcat pe scena iUmor ediția a patra din 10 martie 2021 cu un număr savuros de stand-up comedy. El a surprins atât juriul cât și prezentatorii prin faptul că vorbește foarte repede. El a primit din partea celor 3 jurați 3 de Da.

„În primul rând, la mulți ani Mihai, e ziua ta. Mă bucur să vă văd, eu sunt Andrei Gădălean, s-ar putea ca unii dintre voi să mă fi recunoscut de la iUmor, alții poate m-ați mai văzut pe la supermarket.”, și-a început concurentul momentul de stand-up comedy, potrivit a1.ro.

iUmor 10 martie – Luca Nicola

Luca Nicola a făcut parte dintre concurenții ediției a patra de la iUmor din 10 martie 2021. El l-a imitat foarte bine pe Vadim Tudor într-un număr spectaculos de stand-up comedy. El a primit doi de Da din partea lui Bendeac și a Deliei și Nu din partea lui Cheloo.

„Alo, Bendeac? La mulți ani! Mort ești tu pentru scena românească băi băiatule, eu sunt viu. Ai înțeles?”, așa și-a început concurentul momentul spectaculos, potrivit a1.ro.

iUmor 10 martie – Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu

Gheorghe Frunză și Sorin Ciofu, actori de meserie au luat cu asalt scena iUmor în a patra ediție a emisiunii din 10 martie 2021 cu o scenetă memorabilă de comedie. Ei au impresionat juriu, în special pe Bendeac care a fost foarte atent la numărul lor. Cei doi au primit 3 de Da din partea juriului.

„Aș vrea să sintetizez într-o singură frază. Mie mi se pare că acesta este numărul suprem pe care l-am văzut pe această scenă, în acest sezon”, a ținut Mihai Bendeac să le mărturisească celor doi concurenți, care i-au atras atenția încă de când au pășit pe scenă, potrivit a1.ro.

iUmor 10 martie – Vlad Marin

Tânărul antrenor personal Vlad Marin, care este pasionat de tatuaje a participat în calitate de concurent la cea de-a patra ediție a emisiunii iUmor din 10 martie 2021, cu un număr de stand-up comedy și actorie. Numărul său nu a impresionat juriul de la care a primit 3 de Nu.

„Mă simt scurs de energie. Vreau să fiu foarte cinstit cu tine. Mie mi s-a părut cel mai cringe moment din toate cele 10 sezoane”, a spus Mihai Bendeac, potrivit a1.ro.

iUmor 10 martie – Alice Rusiecki

În ediția a patra a emisiunii iUmor din 10 martie 2021, pe scena iUmor a urcat Alice Rusiecki. Es este din București și a fost îmbrăcată într-un costum foarte haios de iepuraș la care a renunțat rămânând în lenjerie intimă și era plină de energie. Ea a avut un număr de stand-up despre cât de talentați sunt românii în care a îmbinat senzaționalul cu umorul și talentul actoricesc. Este profesor de științe socio-umaniste. Ea a primit 3 de Da.

”Mă aflu pe această scenă pentru că pe români îi chinuie talentul, pe fiecare îi chinuie un talent particular, dar în mod sigur îi chinuie talentul.”, așa și-a început numărul concurenta potrivit a1.ro.

iUmor 10 martie –  Stela Răducanu

Pe scena iUmor sezonul zece din 1o martie a urcat și Stela Răducanu din Brăila. Ea a vrut să cucerească concurenții cu abilitățile astrale pe care le-a transformat într-un număr de stand-up. Aceasta a primit 2 x DA din partea Deliei și a lui Mihai Bendeac, iar un NU de la Cheloo.

”Am citit foarte mult, nu am studii de specialitate, dar am fost autodidact. mi-a plăcut să citesc, să învăț”, a spus concurenta despre pasiunea sa pentru tot ceea ce înseamnă astre și zodii, potrivit a1.ro.

iUmor 10 martie – Marilyn Monroe

Roastul istoric al lui Marilyn Monroe, interpretată perfect de către Anca Dinicu a fost unul dintre numerele speciale ale ediției a patra iUmor din data de 10 martie 2021. Aceasta a făcut senzație cu glumele sale savuroase la adresa juraților.

„Ridică-te puțin, te rog. Să mă uit mai bine. Wow, ești sexy! Spunea cineva pe aici că tu nu înnebunești femeile, sigur că nu, tu le găsești deja nebune. Unele au apărut și la televizor, e clar pentru toată lumea că ești un om generos, tu bagi în pat pe oricine”, a fost una dintre glumele pe care Anca Dinicu le-a făcut la adresa actorului, potrivit a1.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI