Vedeta care a dat lovitura la TV! Are 2 emisiuni în același timp: “Sunt peste tot, ca Ceaușescu” (exclusiv)

Vedeta care a dat lovitura la TV! Are 2 emisiuni în același timp: “Sunt peste tot, ca Ceaușescu” (exclusiv)
Prezentator din România cu două emisiuni în același timp

Un prezentator din România se bucură de două emisiuni în același timp. Fanii acestuia abia țin pasul cu evoluția și proiectele sale pentru că îl regăsesc atât la TV, cât și în online. Despre cine este vorba și ce mărturisiri face despre noutățile aflate?

Prezentator din România cu 2 emisiuni în același timp

Un personaj cunoscut de la noi se bucură de atenția fanilor din toate direcțiile. Mircea Dinescu se află într-o situația la care nu s-a gândit până acum. Totul a început de la transferul său de la TVR, la Prima TV, moment din care emisiunile sale au început să fie difuzate în același timp:

“Dinescule, ai ajuns ca Ceauşescu!”, îi spun prietenii care se amuză pe seama faptului că poetul este acum pe micul ecran mai tot timpul. Amintim că fanii vedetei s-au bucurat până în primăvara anului curent de talk-show-ul „Politică și delicatețuri”, format adus de la Realitatea TV.

Ulterior, acesta a semnat un nou contract cu Prima TV, unde din martie a lui 2021 va prezenta în fiecare duminică emisiunea „Poezie și delicatețuri”, de la orele 14:00. În paralel s-a decis ca duminica să se redifuzeze edițiile vechi filmate de Mircea, cu mențiunea că încep de la 14:30, cu jumătate de oră mai târziu:

“Nu ştiu cum s-a ajuns în această situaţie. Cred că sunt singurul prezentator de televiziune din Europa care îşi face singur o concurenţă acerbă. Nu ştiu de ce şi cine din televiziunea publică a luat decizia de a relua acele emisiuni în aceeaşi zi şi aproape de la aceeaşi oră cu cele noi, dar pare că nu pot fără mine.

Am prieteni care mă salută cu ceva de genul: «Dinescule, ai ajuns mai ceva ca Ceauşescu! Eşti pe toate canalele de televiziune!», a declarat acesta care este dezamăgit de situația în care se află.

Dezamăgit după redeschiderea restaurantului din Centrul Vechi

“Situaţia din industria asta e jalnică. Bucureştenii nu mai merg la restaurante, ca pe vremuri, şi mă tem că va dura câţiva ani buni până când vor învăţa drumul înapoi. Acum, locuitorii oraşului preferă mai degrabă să fugă de oraş, să miroasă o floare de salcâm sau să facă altceva, aşa că afacerile de acest gen merg foarte greu. Nu mai avem nici turişti străini, cum era cazul meu. Pe vremuri, reuşeam să atrag destule grupuri de turişti israelieni, care veneau la noi să bea un vin natural, de cea mai bună calitate”
Mircea Dinescu (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI