Vedeta Antenei 1 care merge cu oala la mama ei. Îi gătește aproape zilnic: „Ciorba este preferata mea” EXCLUSIV

Vedeta Antenei 1 care merge cu oala la mama ei. Îi gătește aproape zilnic: „Ciorba este preferata mea” EXCLUSIV
Vedeta Antenei 1 care merge cu oala la mama ei.

Prezentatoarea Observatorului de la ora 17.00, Olivia Păunescu, recunoaște că este dependentă de mâncarea preparată în casă, dar că ea nu face des astfel de experimente culinare. Vedeta Antenei 1 și-a făcut obiceiul de a-și vizita mama, care îi pune la pachet tot felul de delicatese.

Vedeta Antenei 1 care merge cu oala la mama ei

Olivia Păunescu este căsătorită de 3 ani, dar încă se bucură de titulatura de “fata mamei”, care vine la pachet cu multe beneficii. Drept urmare, doamna Păunescu se ocupă în continuare de meniu, fix cum se întâmpla și înainte ca Olivia să se mute la casa ei.

„Îmi place foarte mult mâncarea gătită, iar mama îmi gătește aproape zilnic. Mă duc și iau cu oala de la ea. Stăm foarte aproape. Din punctul meu de vedere, ciorba este pe primul loc în topul preferințelor, îmi place foarte mult orice tip de ciorbă.

Mănânc ciorbă dimineața, la prânz și seara dacă s-au putea și consum mâncare gătită. Îmi face tot felul de bunătăți. Am o relație foarte bună cu mama și tot timpul îi spun: “Mi-ar fi poftă…”. Nu cred că se sfârșește ziua și mă sună: “Ți-am făcut, vino să iei!”, a povestit, pentru Impact.ro, Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu: „Mama ne dădea afară din bucătărie să nu ne miroasă părul”

Știrista Antenei 1 nu îi calcă pe urme mamei sale în ceea ce privește arta culinară. Olivia nu prea a avut ocazia să fure din secretele ei, pentru că în copilărie avea interzis să intre în bucătărie.

„Nu mă pricep la gătit, pentru că ea a fost nu pricepută, e puțin spus, și ne-a răsfățat mereu. Nu am stat lângă ea în bucătărie, aveam părul foarte bogat și creț când eram mici și eu și sora mea și ne dădea afară din bucătărie să nu ne miroasă părul. Și atunci, nestând lângă ea, nu am prins”, ne-a mărturisit vedeta Antenei 1 cum s-au întâmplat lucrurile.

Olivia gătește prin video call

Din curiozitate, dar și necesitate, știrista a trecut de câteva ori la cratiță, dorindu-și să-și surprindă soțul cu ceva pregătit de ea. Ca să fie sigură că munca ei nu va fi sortită eșecului, Olivia a apelat la mama sa, căreia i-a cerut informații prețioase.

„Pot să spun că mai încerc și eu din când în când să fac câte ceva, iese foarte bine, evident la indicațiile mamei. Stau cu ea pe WhatsApp, pe video call, adică iese foarte bine, dar nu pot să spun că fac lucruri elaborate, în niciun caz”, a precizat ea.

În ceea ce privește menținerea siluetei, Olivia susține că nu are vreun secret.

„Pe oamenii care consideră că sunt slabă, ei bine, îi contrazic. Nu este cazul. Pur și simplu sunt echilibrată. Nu fac sport deloc. Poate și gena, poate și vârsta încă mă ajută, nu știu ce să spun, îi mulțumesc lui Dumnezeu că este așa”, a conchis vedeta Antenei 1.