Vedeta Antenei 1, scoasă de pe post după doar 3 săptămâni. Modificare urgentă în grila TV

Vedeta Antenei 1, scoasă de pe post după doar 3 săptămâni. Modificare urgentă în grila TV
Modificare în grila Antena 1

Înlocuire de ultim moment! Decizia Antena 1 îi bucură pe fanii peliculelor vechi, dar o întristează pe vedeta a cărei emisiune s-a terminat prematur, la doar câteva săptămâni de la premieră. Despre ce este vorba și de unde a venit decizia aceasta luată din scurt de șefi?

Antena 1 scoate din grilă o emisiune, după doar trei săptămâni de difuzare

Schimbare imensă în grila Antenei 1! Postul de televiziune a înlocuit emisiunea „Gazda Perfectă”, după doar trei săptămâni de emisie. Aceștia au surprins publicul doritor de pelicule vechi, astfel că va scoate de la naftalină „Brigada Diverse” din arsenalul filmelor clasice românești, conform paginademedia.ro.

În acest context, Antena 1 a programat pentru săptămâna viitoare, din 26 august, seria „Brigada Diverse”, în zilele de luni, marți și miercuri, în locuil „Gazdei Perfecte”. În cursul zieli de joi, va urma să fie difuzat filmul „Nea Mărin Miliardarul” Pruducția a intrat în grila Antenei pe data de 5 august, pe tronsonul lăsat liber de către Acces Direct, emisiune care a intrat în vacanță.

BD înlocuiește Gazda Perfectă în grila Antena 1
BD înlocuiește Gazda Perfectă în grila Antena 1

Vedeta Antenei 1 pierde șansa

Prezentatoarea de la „Gazda Perfectă” a fost Olivia Păunescu, prezentatoarea Observator 12. Aceasta trebuia să asiste micul grup de 5 oameni veniți să-și demonstreze unul celuilalt ospitalitatea și abilitățile culinare. Din păcate, se pare că noul proiect nu a avut șansa să se deruleze mai mult.

„Pentru mine, o gazdă bună este o persoană relaxată, care indiferent ca umple masa sau pune doar o prajitură și o cafea, îți dă o stare de bine, te face să te simți bine primit in casa lui. Nu este stresată de curãțenie sau de cât de bine sau nu i-a ieșit mâncarea. Atitudinea contează! Încã mai fac petreceri în pijamale cu prietenele, la mine sau la fiecare dintre ele. Stăm de vorbă ore întregi, relaxate și avem așa o stare de bine la finalul fiecărei întâlniri!”
Olivia Păunescu, prezentatoarea Observator 12 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI