Vedeta Antenei 1, amenințată cu mutilarea. Ce SMS halucinant a primit

Vedeta Antenei 1, amenințată cu mutilarea. Ce SMS halucinant a primit
Vedeta Antenei 1, amenințată cu mutilarea. Ce SMS halucinant a primit

O vedetă Antena 1 a fost amenință. Totul se întâmplă după ce Mirela Vaida a trecut prin același episod șocant, care a fost soldat cu un atac în timp ce vedeta prezenta Acces Direct.

Vedeta Antenei 1, amenințată cu mutilarea

Ei bine, acum asistenta tv de la Acces Direct, Cosmina Adam, a povestit că a fost amenințată de o persoană prin intermediul unui mesaj.

Tânăra a dezvăluit că a primit amenințări macabre de la un număr necunoscut. Ea a mers la Poliție și a depus o plângere penală pentru a afla cine se ascunde în spatele mesajelor înfricoșătoare.

Cosmina Adam a recunoscut că există o teamă printre echipa de la Acces Direct, după incidentul în care o femeie a venit în platou și a vrut să o lovească pe Mirela Vaida cu o piatră.

„Acum ceva timp, o lună, cam așa, am primit un mesaj pe telefon meu înainte de emisiune. (…) Mi-a spus: ”Dacă nu te îmbraci într-o rochiță, când vei termina emisiunea, te voi prinde și te voi arde cu acid sulfuric pe față”.

Primul lucru a fost să mă duc la poliție, să depun plângere. Asta am făcut. Le-am spus și colegilor mei. Am încercat să sunăm acea persoană și avea telefonul închis. (…) Când vezi ce i s-a întâmplat Mirelei și că s-a întors atacatoarea, normal că te gândești …. E o panică generală”, a povestit Cosmina Adam.

Asistenta Acces Direct: „Acum sunt mai atentă”

Tânăra a recunoscut că de când a primit mesajul a început să fie mai atentă la ce se petrece în jurul ei, fiind tot timpul într-o stare de alertă.

„A fost singurul mesaj de amenințare din viața mea. Până acum nu am mai primit mesaje de genul ăsta. (…) Acum, când mă cobor din mașină mă uit în stânga, în dreapta, seara, când urc în scară. N-ai cum să nu te uiți acum. Ești mult mai atent”, a mărturisit asistenta tv.

Vedeta de la Acces Direct a spus că părinții ei nu au știut nimic și că a ales să nu le spună ca să nu îi îngrijoreze.

„Eu sunt singură la părinți și am preferat să-i feresc pe ai mei de această veste. Nu le-am spus părinților pentru că nu am vrut să se panicheze”, a spus Cosmina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI