Vasluianul care și-a legat bicicleta de cal e viralul săptămânii. De ce a făcut-o, de fapt VIDEO

Motivul pentru care a legat bicicleta de cal

În ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe mașini electrice pe străzile din România. Un vasluian a inventat un alt mijloc de transport ecologic. Nu este vorba de vreun autoturism, acesta se plimbă cu o bicicletă trasă de un cal.

Vasluianul care și-a legat bicicleta de cal e viralul săptămânii

Nu este vorba despre vreo glumă, ci este o realitate locală care ar putea da idei unora, iar pe alții i-ar putea convinge că vasluienii au umor. Un tânăr din comuna Viișoara, județul Vaslui a fost văzut cu bicicleta trasă de un cal pe drumurile comunei, probabil pentru a face testările noului mijloc de transport.

Având în vedere siguranța cu care circula, este foarte clar că invenția lui este una cât se poate de serioasă.Evident, cei care au văzut bicicleta trasă de cal, s-au oprit pe loc și nu le-a venit să creadă ce văd, informează vremeanoua.ro.

Părea să fie de necrezut, invenția era trasă de cal, însă, totodată, pedala și șoferul. Pe de altă pate, tânărul proprietar al atelajului era cât se poate de serios, văzându că trecătorii îl privesc, pesemne că nu era prima oară când testa mijlocul de transport care cel mai probabil nu s-a mai văzut în altă parte. ”Dii, cal, dii”, striga tânărul, în timp ce pedala. ”Bună ziua”, îi salută el cuviincios pe spectatorii lui cărora nu le venea să creadă ce văd în fața ochilor.

Un vasluian a fost înjunghiat de un cal

În urmă cu câțiva ani, un bărbat de 43 de ani, din Gara Banca, județul Vaslui a ajuns la spital cu un cuțit de la prăsitoare în braț . Omul a fost la un pas de moarte și a fost salvat de trei medici din Republica Moldova.

Bărbatul a vrut dea cu prășitoarea mecanică și a luat o căruță de la fratele său, unde a vrut să urce utilajul. Atunci calul s-a speriat și a făcut o manevră greșită iar utilajul a căzut peste bărbat, cuțitul prășitoarei înfigându-i-se în mâna dreaptă. Practic, omul a rămas “legat” de căruță, calul făcând două ture de curte târând și bărbatul.

Omul a ajuns la spitalul din Bârlad unde medicii ortopezi specialiști Oleg Tacu (chirurg plastic și reparator) și Vasile Ciobotari (chirurg ortoped), împreună cu anestezistul Vecislav Galit din Republica Moldova, au muncit mai bine de două ore să scoată fierul înfipt în mâna omului.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI