Vară infernală pentru Roxana Ciuhulescu după Survivor România. Ce va face 3 luni: „În scurt timp!” VIDEO EXCLUSIV

Vară infernală pentru Roxana Ciuhulescu după Survivor România. Ce va face 3 luni: „În scurt timp!” VIDEO EXCLUSIV
Vara infernala pentru Roxana Ciuhulescu dupa Survivor Romania

La 43 de ani, Roxana Ciuhulescu se află în fața unui nou capitol al vieții sale. Se mută în casă nouă, fapt ce îi garantează o vară infernală și plină ochi! Evenimentul care se va produce în scurt timp îi va schimba stilul de viață radical. Roxana a vorbit în exclusivitate cu Impact.ro despre această mutare, dar și despre ce a însemnat cea mai recentă ieșire a sa pe micile ecrane, la emisiunea „Survivor”.

Roxana Ciuhulescu admite că s-a supraapreciat participând la Survivor

A acceptat provocarea de a sta departe de familie și de a face foamea în Republica Dominicană, dar cu un preț. Sănătatea vedetei a fost afectata mai grav decât era deja.

Acum aceasta regretă că nu a participat la această emisiune când era mai tânără. Pe de altă parte, cu banii câștigați, ea și familia sa se mută în casă nouă.

„Nu am niciun fel de plan de vacanță. De ce? Fiindcă ne mutăm în scurt timp! Așa că totul se rezumă la cutii, cutiuțe, saci. Vara care ne stă în față va fi dedicată în exclusivitate amenajării noii case.

Am pregătit câteva tabere de vacanță pentru fiica mea cea mare, Ana Cleopatra, iar pentru noi ceilalți, sper să prindem câteva weekenduri de relaxare, poate o idee prelungite. Mi-aș fi dorit eu vacanță, dar nu se poate!”, a afirmat în exclusivitate pentru Impact.ro.

Vedeta a stat cu chirie până acum

Roxana Ciuhulescu admite că transformarea statului ei din zona de chiriaș în cea de proprietar s-a făcut și cu ajutorul emisiunii-concurs „Survivor”. Din păcate, în cadrul ei a rezistat puțin peste două săptămâni.

Dar câștigul obținut i-a dat însă imboldul necesar de a-și cumpăra, împreună cu Silviu Bulugioiu, cel care îi este alături în ultimii ani și care este tatăl mezinului Cezar, o vilă în Pipera.

Este vorba de o casă de circa 200.000 de euro, cu grădină și spații pe gustul tuturor, în care copiii vor avea propria cameră. Și în care bucătăria, băile și livingul arată ca afară.

Ce a dezavantajat-o la Survivor România

Însă când vine vorba despre „Survivor”, vedeta admite că, deși a avut parte „de o experiență fabuloasă”, a comis și o eroare.

„M-am supraapreciat! Dacă aș fi participat la emisiune având douăzeci de ani mai puțin, altfel ar fi stat lucrurile. Plus că m-a prins și puțin nepregătită fizic. Sportul făcut la ‘Survivor România’ a fost diferit față de ce mă pregătisem eu acasă.

În plus, înălțimea nu a jucat de partea mea. Fiind înaltă, am descoperit că am fost dezavantajată. Să trec prin acel circuit nu a fost simplu pentru mine, în comparație cu cele mai scunde!”, emite ea o primă concluzie personală.

La care se adaugă regretul că genunchiul i-a jucat o serie de feste, obligând-o în cele din urmă să abandoneze concursul. Iar la final, să fie eliminată din motive medicale.

„Genunchiul e de operat, asta e clar! Însă treaba asta nu are o legătură direct cu ‘Survivor’, nu pot spune asta. E o poveste ceva mai veche care doar s-a acutizat!”, adaugă ea.

„Nu eram pregătită!”, sună concluzia Roxanei

Rohana Ciuhulescu ne-a împărtășit și reacțiile copiilor săi pe durata participării ei la „Survivor”:

„Fiica cea mai mare a fost cea mai încântată. A avut probabil cu ce să laude prin liceu în puținul timp în care am stat acolo. După ieșirea mea, a trăit o dezamăgire. Cezar, în schimb, a fost cel mai supărat. Mai ales după ce m-a văzut la televizor.

Taică-su ascunsese mașina mea, parcată de obicei în fața casei, ca cel mic să nu-l tot întrebe unde e mama. Pe de altă parte, întoarcerea mea precipitată acasă a fost salutată de el, care cred că a fost cel mai fericit că s-a întâmplat așa!”.

O altă concluzie e însă cea mai simpatică! Roxana Ciuhulescu nu mai vrea să audă în ruptul capului de ideea de a petrece vreo vacanță în Republica Dominicană, locul în care au fost filmate toate edițiile de „Survivor”.

„Dar ce alte destinații nu mai există? Un Maldive, un Seychelles, orice, dar nu Dominicană!”, face ea haz de necaz!