Valentina Pelinel și Laura Dincă, vecine de masă la o nuntă din weekend. S-au distrat pe manelele lui Adi Minune VIDEO EXCLUSIV

Valentina Pelinel și Laura Dincă, vecine de masă la o nuntă din weekend. S-au distrat pe manelele lui Adi Minune VIDEO EXCLUSIV
Laura Dincă și Valentina Pelinel, invitate la o nuntă uriașă: au fost vecine la mese

În weekend a avut loc nunta omului de afaceri Cristian Burci cu Elenei Voinea, una dintre fostele iubite ale lui Radu Mazăre, eveniment care a și primit titulatura de „nunta anului”. De la petrecerea care a avut loc la un hotel de lux din Abu Dhabi nu au lipsit oameni de afaceri controversați și politicieni. Printre invitați au fost și Valentina Peline, alături de soțul ei Cristi Borcea, dar și Laura Dincă, fosta iubită a lui Cristian Boureanu. Culmea face ca cele două să fie puse la aceeași masă, fix una lângă cealaltă.

 Valentina Pelinel și Laura Dincă, vecine la o petrecere: au participat la o nuntă celebră

Cristian Burci s-a căsătorit cu Elena Voinea, nași fiind Dumitru Nicolae „Niro” și partenera lui de viață. Deși s-a vrut o nuntă ferită de ochii presei, majoritatea invitaților au filmat pe parcursul evenimentului și au postat pe rețelele de socializare, lăsând să se vadă cât de mult s-au distrat pe melodiile Loredanei, ale lui Adrian Minune sau ale Andrei.

Așa cum reiese din imagini, toată lumea a fost mulțumită de atmosferă, s-a dansat mult și s-au bucurat de eveniment. Printre acestea s-au numărat și Valentina Pelinel și Laura Dincă. Nu știm care a fost criteriul pentru organizatorul de evenimente când a făcut repartizarea invitațiilor la mese, însă cele două au ajuns la aceeași masă, una lângă cealală.

Chiar dacă ambele au avut o relație de lungă durată, una a fost căsătorită, iar cealaltă logodită, cu omul de afaceri Cristian Boureanu, Laura Dincă și Valentina Pelinel nu au fost niciodată cele mai bune prietene. Ce-i drept nici nu au avut nimic de împărțit, ba mai mult, au păstrat o relație decentă și s-au salutat de fiecare dată când s-au intersectat în oraș, căci Boureanu a avut grijă de acest aspect. Aceeași atitudine au păstrat-o și la nunta lui Burci, unde nu au socializat prea mult, însă nici nu s-au deranjat una pe cealaltă.

Laura este prietenă din copilărie cu Elena Voinea

Dacă prezența Valentinei Pelinel și a lui Cristi Borcea era mai mult decât evidentă, prin prisma prieteniei dintre Cristian Burci și fostul patron al clubului Dinamo, apariția Laurei Dincă în Abu Dhabi a ridicat oarecum semne de întrebare.

Ei bine, mireasa este bună prietenă a Laurei, ambele copilărind în Constanța, orașul natal, și se cunosc de ani buni. După mutarea în București, cele două au păstrat legăturile la fel de strânse, astfel că, nu se putea ca Laura să lipsească de la cel mai important eveniment al lui „Voinicel” așa cum o alinta Radu Mazăre pe vremea când formau un cuplu.

S-au întrecut în declarații la programul lui Adrian Minune

Dacă Valentina Pelinel s-a întreținut întreaga seară cu soțul ei, Laura Dinca a venit singură la petrecere, astfel că a fost „ținta” mai multor tineri care sperau să-i intre în grații. De când s-a despărțit de Boureanu, Laura Dincă nu și-a mai oficializat nicio relație, deși s-a tot zvonit că și-a refăcut viața amoroasă alături de alte nume sonore din showbizz-ul autohton.

Ultima dată se vorbea despre o relație cu celebru Stelian Gheorghe zis și Stelu. Revenind însă la seara cu pricina, fiind neînsoțită, Laura a atrast imediat atenția. Astfel că, rând pe rând, burlacii prezenți la nuntă se apropiau de Adrian Minune și îi făceau declarații Laurei, sperând astfel să-i atragă atenția. La un moment dat, unul și-a făcut curaj și a ridicat-o de la masă ca să danseze împreună.

Văzând că „vecina” de masă este în centrul atenției, Cristi Borcea l-a chemat lângă el pe Adrian Minune și a început să scoată sute de euro pentru a-i face dedicații soției sale. Abia atunci s-a ridicat și Valentina de pe scaun și a început să danseze. Nu s-a dus pe ring, ci a preferat să danseze în dreptul soțului ei, care stătea pe scaun, fuma din trabuc și scotea bancnotele de euro pentru dedicații.