De ce s-au despărțit, de fapt, Laura Dincă și Cristi Boureanu. Tânăra a spus tot: „Sincer, nu mai puteam”

De ce s-au despărțit, de fapt, Laura Dincă și Cristi Boureanu. Tânăra a spus tot: „Sincer, nu mai puteam”
Modelul spune că nu mai e loc de împăcare

Laura Dincă și Cristian Boureanu au avut o relație foarte controversată. Tânăra a vorbit acum despre despărțirea lor, asta deși plănuiau să facă nunta.

Laura Dincă vorbește despre despărțirea de Cristi Boureanu

Laura Dincă și Cristian Boureanu erau împreună de 6 ani și jumătate. Între cei doi era o diferență de 24 de ani, iar la momentul în care s-au cuplat, Laura avea 18 ani și jumătate.

Deși au existat zvonuri cu privire la infidelități care ar fi dus la despărțire, modelul a infirmat totul și spune că nu este vorba despre nimeni altcineva în viața lor.

Ea a declarat că nu mai există cale de împăcare, cu toate că politicianul și-ar dori acest lucru. Au rămas prieteni în continuare și vorbesc zilnic.

„Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună.

Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori”, a dezvăluit Laura Dincă pentru fanatik.ro.

Fosta iubita a politicianului: „Ne certam tot timpul”

Tânărul model spune că  nu are ce să îi reproșeze fostului iubit. În ultima perioadă, lucrurile între ei au fost destul de tensionate, motiv pentru care au ales să se despartă.

„Nu am nimic să îi reproșez. Probabil ne certam din cauza stresului din ultima perioadă.

Nu, nu mai există cale de împăcare, chiar dacă el vrea, chiar dacă am mai vorbit despre… Dar, oricum, eu îl iubesc, este un om deosebit.

Vorbim zilnic, ne și vedem, dar asta nu înseamnă că vom mai fi împreună”, a mai spus Laura Dincă.

Trebuiau să se căsătorească luna aceasta

Deși cei doi trebuiau să se căsătorească luna aceasta, marele eveniment a fost anulat, iar asta a făcut-o pe Laura să realizeze că o despărțire este decizia cea bună, mai ales că nu au copii, așadar este totul mai ușor.

„Relația noastră nu mai funcționa. Cum era să ne căsătorim în august, să facem unul, doi copii, iar apoi, în doi sau trei ani să ajungem tot aici, să ne despărțim, să rămân singură cu copiii? Acum, într-un fel, e mai bine…”, a mai spus Laura.

Cei doi au avut totuși de împărțit cățeii, 3 la număr, pe care Laura a ales să îi păstreze.

„Am luat eu cei trei copii ai noștri. Cățeii, da! Acum sunt la Cristian, nu îi mai văzuse de o lună, i-am lăsat să se bucure și ei de terasă, la el.

Noi ne-am despărțit acum două luni și jumătate și, atunci, am decis să rămână la mine”, a mai spus ea.