Valentina Pelinel și Cristi Borcea, apariție surpriză. Cum se distrează cei doi în vacanța de la munte. Foto

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, apariție surpriză. Cum se distrează cei doi în vacanța de la munte. Foto
Valentina Pelinel și Cristi Borcea, apariție surpriză

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, apariție surpriză înainte de Anul Nou. Cum se distrează cuplul în vacanța de la munte?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, în vacanță la munte. Cum se distrează cei doi?

După ce a fost eliberat din închisoare, Borcea s-a grăbit către Budapesta, în căutarea unei clinici de detoxifiere pentru a-și repara, pe cât posibil, sănătatea șubrezită în ultimii ani. După ce s-a pus pe picioare, la scurt timp a venit și ziua Valentinei. În data de 8 decembrie, fostul model a împlinit vârsta de 39 de ani. Ea a fost tratată precum o prințesă. Mai exact, pentru a-și surprinde soția, fostul acționar de la Dinamo a rezervat două bilete de avion spre Florența.

Prima parte a vacanței și-au petrecut-o singuri, iar sâmbătă spre duminică, la miezul nopții, cuplul a decis că este momentul potrivit pentru a marca evenimentul fericit. Aflați la un restaurant de lux din Florența, au început, pe rând, să apară oamenii dragi ai Valentinei, anume Patrick Borcea și iubita sa. Valentina a primit un buchet mare de trandafiri roșii și un tort în aceeași culoare, decorat cu căpșuni, pe care era scris ”La mulți ani, Valentina!”.

După Florența, a venit un alt moment fericit, ”happytimes ❄?”, după cum l-a numit chiar Valentina, pe Instagram: vacanța la munte. Cei doi s-au retras în liniștiea pădurii, alături de fiul lor cel mare, Milan. Pentru a păstra amintirea acestei deplasări, s-au fotografiat în spatele unui mic om de zăpadă, cel mai probabil construit de ei.

Borcea revine în lumea sportului?

Omul de afaceri a fost eliberat din închisoare într-o perioadă în care clubul Dinamo trecea printr-o pasă proastă, unii oameni din fotbal susținând că este poate cea mai proastă etapă din istoria echipei. Despre o posibilă revenire, Borcea a zis ”pas”. El susține că este exclus să se întoarcă la Dinamo ca acționar și precizează că își va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, apariție surpriză. Cum se distrează cei doi în vacanța de la munte. Foto
Borcea, alături de Valentina și Milan, la munte

„Nu mă mai interesează fotbalul sau altceva în afara familiei mele și a sănătății mele. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal. Nu se pune problema fără un stadion nou”, a spus Borcea pentru Libertatea, după ce a fost eliberat din carceră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI