Cristi Borcea dezvăluie cu cât au fost cumpărați jucătorii din dosarul Transferurilor. Sumele sunt fabuloase

Cristi Borcea dezvăluie cu cât au fost cumpărați jucătorii din dosarul Transferurilor. Sumele sunt fabuloase
Cristi Borcea rupe tăcerea: "Sentința în dosarul Transferurilor se știa cu o lună înainte"

Cristi Borcea a făcut dezvăluiri din dosarul Transferurilor, la câteva luni după ce a ieșit din închisoare. Fostul acționar al clubului Dinamo susține că sentința primită în acest dosar a fost una nedreaptă și că se știa din timp ce pedepse vor primi inculpații.

Cristi Borcea rupe tăcerea: „Sentința în dosarul Transferurilor se știa cu o lună înainte”

Omul de afaceri a stat în spatele gratiilor timp de 4 ani și 4 luni în dosarul Transferurilor. După ce a fost eliberat, a primit o nouă condamnare în dosarul Retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri în Mamaia și Constanța și a ajuns din nou la închisoare, însă a stat închis doar 9 luni, deși pedeapsa primită a fost mult mai mare.

Ieșit recent din penitenciar, Cristi Borcea a prins din nou curaj și a ieșit la atac. A dezvăluit sumele care circulau pentru transferuri în perioada în care a fost acționar la Dinamo, dar a și avut grijă să spună că pedeapsa primită în dosarul Transferurilor a fost una nedreaptă.

„E frustrare pentru că toți jucătorii în dosarul Transferurilor au fost cumpărați și vânduți pe 1 milion, pe 2 milioane, întorși înapoi gratis, din nou vânduți și se plăteau comisioane, nu are rost să discut din moment ce s-a spus că se știa sentință noastră cu o lună de zile înainte, unde cât luam și tot”, a declarat Borcea pentru Realitatea Plus.

Afaceristul a mai spus că Dinamo riscă să se desființeze în ce mult un an, situația clubului în acest moment fiind una critică. Dinamo riscă să nu prindă play-off-ul nici în acest sezon de Liga 1.

„În momentul de față, Dinamo nu mai are nimic. Suporterii trebuie să înțeleagă. Dinamo, fără un stadion, este mai rău ca și Rapidul. Dinamo, într-un an de zile e desființată. Eu așa spun”, a spus Borcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI