Valentina Pelinel a publicat prima imagine cu gemenele lui Cristi Borcea. Cum arată fetițele, la 6 luni

Valentina Pelinel a publicat prima imagine cu gemenele lui Cristi Borcea. Cum arată fetițele, la 6 luni
Valentina Pelinel a publicat în sfârșit o fotografie cu gemenele pe care le are cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a publict în final o fotografie cu gemenele pe care le are cu Cristi Borcea. Fostul model i-a asortat pe cei trei micuți cu vestimentația sa. Imaginea a fost făcută publică în ziua de Sfânta Mărie, zi în care și-a sărbătorit prințesele, dat fiind faptul că ambele poartă numele Sfintei Fecioare. Iată cum arată tabloul perfect al familiei Borcea!

Valentina Pelinel, prima imagine cu gemenele

Fosta soție a lui Cristian Boureanu a publicat prima imagine în care apar și micuțele gemene pe care le are cu Cristi Borcea. Cele două au deja aproape șapte lui și au avut parte de a doua onomastică a numelui, dat fiind faptul că ambele poartă numele de Maria. „La mulți ani tuturor celor ce poartă acest nume sfânt și astăzi își sărbătoresc ziua de nume, a scris Valentina Pelinel, pe o rețea de socializare, în dreptul fotografiei mult așteptate de toată lumea.

Fostul model a reușit până acum să păstreze totul în intimitate, cu toate că a ales ca acum să lase fanilor cuplului și o poză cu cele două prințese ale lui Borcea, acestea nu apar în totalitate cu chipul. Vedeta s-a lăsat fotografiată în timp ce le ținea pe mezinele familiei Borcea în brațe, iar Milan stătea pe o canapea. Toți patru, de data aceasta și asortați, au reușit să formeze un adevărat tablou de familie. Cu toate că nu are mai mult de șapte luni de când a dat din nou naștere, soția lui Cristi Borcea arată spectaculos. Aceasta și-a recuperat silueta cu care odinioară făcea ravagii datorită sportului și a unei diete sănătoase.

Prima magine cu Valentina Pelinel și gemenele lui Cristi Borcea
Prima magine cu Valentina Pelinel și gemenele lui Cristi Borcea

Ce reacție au avut fanii?

Fanii, extrem de nerăbdători la vederea celor două micuțe, s-au arătat foarte mulțumiți de decizia vedetei de a împărtăși într-un final o poză cu acestea. „WOW cât de frumoși sunteți ,postează mai multe poze să vă vedem mai des, vă pup”, „La multi ani cu sănătate și fericire veșnică”, „La mulți ani fericiți copiilor tăi”, „La mulți ani!Sunteți extraordinari de frumoși și puternici”, au spus internauții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI