“Valentin și Zoia nu au fost copiii lui Ceaușescu”. Mărturisiri surprinzătoare, la 30 de ani de la moartea dictatorului

Dezvăluirile despre familia Ceaușescu au fost făcute de către un apropoat al cuplului dictatorial. Valentin și Zoia nu ar fi fost copiii biologici ai lui Nicolae Ceaușescu, iar liderul comunist a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce-i privește pe aceștia. Sunt detalii neștiute și care ies la suprafață în 2019, la trei decenii de la execuția dictatorului și a soției sale.

Mărturisiri surprinzătoare despre copiii dictatorului, la 30 de ani de la moartea sa

“Valentin și Zoia nu au fost copiii lui Ceaușescu”. Mărturisiri surprinzătoare, la 30 de ani de la moartea dictatorului
Zoia nu a fost fiica legitimă a lui Nicolae Ceaușescu, însă mulți considerau că era feblețea liderului comunist

Dezvăluiri despre viața familiei Ceaușescu! Nicolae a adoptat copiii pe care Elena îi avea cu alți bărbați, a mărturisit Ion Gheorghe Maurer în cartea Maurer și lumea de ieri – Mărturii despre stalinizarea României, scrisă de Lavinia Betea. Fostul membru al PCR susține că Valentin și Zoia ar fi frați vitregi cu Nicușor.

Viața de familie a cuplului format din Nicolae și Elena Ceaușescu a fost în mod cert una foarte tumultoasă. Aceștia au avut împreună, în mod oficial, trei copii, pe Nicu, Valentin și pe Zoia. Totuși, Ion Gheorghe Maurer care i-a cunoscut îndeaproape pe cei doi dictatori are o altă opinie legată de doi dintre copiii cuplului. Este vorba despre Zoia și Valentin, pe care conducătorul i-a adoptat. În realitate, aceștia proveneau din alte relații ale Elenei Ceaușescu. În cartea intitulată „Maurer și lumea de ieri – Mărturii despre stalinizarea României”, a Laviniei Betea, acesta a susținut că înainte să se căsătorească cu Nicolae Ceaușescu, ea avea deja doi copii. Mai mult, Valentin și Zoia au fost frați vitregi cu Nicușor. Doar acesta este singurul moștenitor legitim al cuplului Ceaușescu, ceilalți doi fiind adoptați de liderul comunist.

“Valentin și Zoia nu au fost copiii lui Ceaușescu”

“Valentin și Zoia nu au fost copiii lui Ceaușescu”. Mărturisiri surprinzătoare, la 30 de ani de la moartea dictatorului
Valentin și Zoia nu au fost copiii lui Nicolae Ceaușescu

„Elena Ceaușescu, înainte de a se mărita cu el, a trăit nu știu cu câți. A făcut și doi copii – nu știu cu cine – o fată și un băiat. Când Ceaușescu a ieșit, în ’44, în lume, ea s-a agățat de el. Și s-a agățat așa de bine că a luat-o de nevastă. Ceaușescu i-a adoptat copii pe care-i cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor.

Mai târziu, mi-am dat seama că acestă femeie îl stăpânește în așa măsură pe Ceaușescu, încât, de fapt, ea conduce. El nu face decât ceea ce spune ea. Și că, probabil, ea hotărâse ca el să exercite conducerea sub forma unei stăpâniri dictatoriale”, a dezvăluit Ion Gheorghe Maurer. Acesta a fost membru în PCR încă din anul 1936 și mai apoi a fost numit ca ministru de Externe, dar și în funcția de președinte al Consiliului de Miniștri, potrivit historia.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI