Văduva lui Victor Socaciu rupe tăcerea despre copiii acestuia, la 2 săptămâni de la decesul lui (exclusiv)

Văduva lui Victor Socaciu rupe tăcerea despre copiii acestuia, la 2 săptămâni de la decesul lui (exclusiv)
Brândușa Simion, ultima soție a artistului, face noi declarații

Au trecut aproape două săptămâni de la funerariile regretatului artist Victor Socaciu. În tot acest timp, chiar și imediat după anunțul decesului, au apărut informații contradictorii legate de relația sa cu cei trei copii. Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori, dar a avut copii doar din primele trei căsnicii. Brândușa Simion, ultima soție a artistului, a decis să facă lumină pe marginea relației artistului cu cei trei copii ai săi.

Brândușa Simion, ultima soție a artistului, face noi declarații

Pe 27 decembrie Victor Socaciu părăsea această lume pe un pat de spital, după ce fusese internat de mai bine de șase săptămâni. Deși inițial s-a crezut că decesul ar fi survenit după complicațiile unei operații la rinichi, realitatea era că artistul avea să moară în urma unei infecții nosocomiale. Aceste informații avea să le facă publice fosta soție a artistului, Brândușa Simion.

„A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic. A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea niște efecte post-COVID în organism, pleurezie, adică acumula lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj.

Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni.”, declara Brândușa Simion.

Fosta soție despre relația artistului cu cei trei copii ai săi

Au apărut multe declarații de la anunțul decesului și până în ziua înmormântării lui Victor Socaciu. Unele dintre acestea erau făcute de Marina Almășan, cea de a treia fostă soție, vorbind despre faptul că fiul ei, Victoraș, nu ar fi putut sta în casa de la Cornu de Jos, fiind obligat să doarmă la un hotel. Au apărut și zvonuri despre modul în care Victor Socaciu și-ar fi tratat preferențial copii, acestea fiind dezmințite de Brândușa Simion, într-un scurt interviu acordat celor de la Impact.ro.

„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa.

Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune. Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei”, a adăugat aceeași Brândușa Simion.

Reamintim că înmormântarea artistului a avut loc pe 30 decembrie 2021, în localitatea Cornul de Jos, din județul Prahova, la care au participat familia, apropiații și prietenii regretatului artist.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI