Văduva lui Sergiu Nicolaescu a șocat. Cum am surprins-o în public, la 7 ani de la moartea lui (exclusiv)

Văduva lui Sergiu Nicolaescu a șocat. Cum am surprins-o în public, la 7 ani de la moartea lui (exclusiv)
Văduva lui Sergiu Nicolaescu a fost surprinsă în public de fotoreporteri la 7 ani de la moartea maestrului

Dana Nicolaescu, văduva regizorului Sergiu Nicolaescu, a fost surprinsă recent de fotoreporterii Impact. Deși au trecut șapte ani de la moartea maestrului, femeia poartă și astăzi verigheta, nu și-a refăcut viața și conduce mașina cu care soțul mergea cândva la Senat.

Dana, văduva lui Sergiu Nicolaescu, a fost surprinsă în public la 7 ani de la moartea maestrului

Văduva lui Sergiu Nicolaescu a fost surprinsă de fotografi după ce a ieșit dintr-un magazin din care a cumpărat câteva prize. Aceasta este aproape de nerecunoscut față de felul în care arăta la finalul vieții regizorului. Cu câteva kilograme în plus, părul nevopsit, tuns scurt, până la umeri, susținut de o coroniță, îmbrăcată într-o ținută lejeră peste care a îmbrăcat un palton larg, în culoare gri, lăsat deschis, femeia a avut o apariție complet diferită față de cele de odinioară.

Cum au decurs ultimele zile din viața regizorului? 

Sergiu Nicolaescu, regizorul care a pus în scenă istoria românilor, s-a stins în dimineața zilei de 3 ianuarie 2013, la 82 de ani, pe patul de spital. A lăsat în urmă o colecție de filme impresionante, realizate magistral, prin care va trăi veșnic în inimile a generații întregi. „Mai am puțini ani de trăit. Vreau astăzi să vă spun un sincer ”la revedere” și să vă spun în același timp ”la mulți ani” și ”sărbători fericite”, spunea el de la tribuna Parlamentului, cu trei săptămâni înainte să moară.

„Avem presimțire. Nu știu că voi credeți în lucrurile astea, dar l-am și visat în noaptea asta”, declara atunci Vladimir Găitan.

„Ne spunea – Măi, copii, eu am 28 de ani, voi nu știți asta, nu aveți cum să știți asta pentru că sunteți prea tineri. În suflet am 28 de ani, dar corpul ăsta, firar să fie, nu mă mai ajută”, completa actrița Ioana Moldovan.

Ultima scenă din viața regizorului s-a derulat la Spitalul Elias din Capitală, acolo unde maestrul ajunsese a doua zi după Crăciun, în urma unei afecțiuni digestive. Cu o săptămână înainte alunecase pe gheață și își fracturase câteva coaste care îi perforaseră stomacul. Nu a vrut cu niciun chip să se interneze pentru că a vrut să petreacă sărbătorile de iarnă acasă.

Înainte cu câteva zile de a sfârși, medicii l-au operat de peritonită, iar starea sa părea că se îmbunătățește. Vestea că a trecut în neființă a căzut ca un fulger asupra tuturor. Colegi, prieteni, cunoscuți sau admiratori. „Eu ce pot să spun că sunt distrusă. Noi am fost doi frați foarte apropiați. De copii ne-am iubit foarte mult și am fost nedespărțiți”, declara Iolanda Nicolescu, sora regizorului, printre lacrimi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI