Vaccinarea anti-covid-19, subiect în serialul Las Fierbinți. Surpriză: ce actor a apărut în rolul medicului VIDEO

Vaccinarea anti-covid-19 a devenit subiect în serialul Las Fierbinți. Serialul a abordat, de-a lungul timpului, subiecte actuale, așa că acum a venit rândul unui subiect destul de controversat la noi în țară, vaccinul anti-covid.

Surpriză în Las Fierbinți. Scena care i-a uimit pe telespectatori

Campania de vaccinare anti-covid nu a avut un succes prea mare în România. Serialul Las Fierbinți a abordat subiectul într-un mod extrem de natural.

Actorul Adrian Titieni joacă rolul unui medic care ajunge în sat și le ține un discurs locuitorilor.

Scena este cât se poate de amuzantă, dar are o notă foarte serioasă, având în vedere că vorbim despre un subiect actual și controversat.

„Aveți informații absolut greșite. Dacă e să alegeți între mine și domnul de aici ca să creșteți vite, pe cine întrebați, pe mine sau pe dânsul? Pe el, de ce? Pentru că el se pricepe, e de specialitate. Între mine și domnul primar, dacă e să aflați despre vaccin, pe cine întrebați? Pe mine. Oameni buni, vaccinul nu e obligatoriu. Îl face cine vrea, dar ce pot eu să vă spun, se moare de la virusul ăsta. Nu e de glumă. Nu e o simplă răceală, cum zice domnul Firicel.

Sunt complicații pulmonare majore. Dacă sunteți vaccinați și vă îmbolnăviți, riscul de apariție a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mulți, scade riscul ca acest virus să producă mutații majore. Ce cip, domnule? Terminați! Eu mi-am făcut vaccinul ăsta. Credeți că mi-aș face așa ceva cu mâna mea? Suntem pe o corabie plină de găuri și ia apă. Dacă vrei să îți pui vesta de salvare ți-o pui, dacă nu, e treaba ta.

Dar pe urmă nu te uita că te îneci. Oameni buni, vaccinul ăsta nu te face Illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea la femei sau altă prostie. E vârful cuceririlor medicale pe care le-a făcut de mii de ani omul. Nu dați cu piciorul la așa ceva, vă rog din suflet. Nu spuneți nu, doar așa să vă aflați în treabă, că vă jucați cu viețile dumneavoastră și e păcat.

Sunt unii care bat toba și spun că ei nu bagă în ei așa ceva și corpul lor e ca un templu și nu acceptă, dar în templul ăsta bagă tot felul de alte prostii, parizer prost, țuică făcută din te-miri-ce și țigări cu nemiluita. La substanțele astea nu mai au niciun fel de pretenții”, se arată în monologul pe care îl ține actorul care joacă rolul unui medic.

Scena este una cu adevărat emoționantă, în care medicul expune toate miturile și conspirațiile care apar în mediul online și în spațiul public, demontându-le și explicându-le pe înțelesul tuturor.

Scena ar putea fi cea mai eficientă mișcare în campania de vaccinare de până acum, care să aibă un impact mult mai puternic decât mesajele transmise de autorități, ținând cont de felul în care a fost transmisă și numărul mare de oameni care urmăresc serialul de pe Pro Tv. 

Finalul scenei se termină cu actorii din Las Fierbinți petrecând împreună într-o horă, pe măsură ce fiecare dintre locuitori își face vaccinul anti-covid.