Covid-19 în distribuția Las Fierbinți. ”Salvarea a venit după 4 ore”

Momente de panică în distribuția Las Fierbinți, după ce o actriță s-a infectat cu covid-19.

Actorii din serialul Las Fierbinți au trecut prin momente cumplite, după ce o actriță și fiica ei au fost confirmate cu covid.

O actriță din Las Fierbinți are covid

Este vorba despre actrița Liliana Mocanu. Atât ea, cât și fiica ei, s-au infectat cu covid-19. Ea a făcut anunțul în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, spunând că a fost luată de Salvare după 4 ore de când a anunțat că se simte rău.

Liliana Mocanu a fost dusă cu Ambulanța la spitalul Matei Balș din Capitală, unde a fost testată  pozitiv.

 „Fiica mea s-a pozitivat. Aşteptăm de ieri Salvarea. Nu a venit nimeni să îi facem un PCR. Sâmbătă m-am simţit foarte rău, a venit Salvarea după 4 ore şi jumătate. Am făcut un CT la Balş şi se pare că sunt bine pulmonar. Nu sunt vaccinată, am stat numai acasă şi am făcut teste de 3 ori pe săptămână. Am o durere musculară infernală, nu pot dormi. Mă dor toate”, a declarat Liliana Mocanu

Ambulanța a venit după mai bine de patru ore

Ea a mai spus că Ambulanța a venit după mai bine de patru ore de când a chemat-o și acum așteaptă să fie testată și fiica ei.

„Sperăm să vină o Salvare mai rapid, ca să o testeze şi pe Ana (n.r. fiica ei). Din păcate, sunt foarte solicitate, la alţii au venit şi după 72 de ore o salvare pentru un PCR. Sunt spitalele pline şi e pe bune.

Nu stă nimeni să nu se ducă la un bolnav, e plin şi e grav. Am frisoane, o stare de rău continuu. O să fie bine. Nu mai refuz nicio invitaţie de acum, o să vin la tine în platou. Numai să mă fac bine”, a mai spus Liliana Mocanu.

A început vaccinarea cu doza a treia

Între timp, vaccinarea a treia doză a început, iar programările se pot face atât online, cât și direct la un centru de vaccinare.

11.970 de persoane eligibile pentru administrarea dozei 3 s-au programat deja în platformă, cei mai mulți alegând serul Pfizer.

Vaccinarea cu doza booster se face doar cu serurile de la Pfizer și Moderna, dezvoltate prin tehnologia ARN mesager. Pot primi doza suplimentară de vaccin persoanele vaccinate cu schema completă, iar doza a doua trebuie să fi fost administrată în urmă cu cel puțin 180 de zile.

Urmăriți Playtech.ro și pe