Vă mai aduceți aminte de Gabi Jugaru, maestrul farselor? Ce turnură a luat cariera sa, după ce s-a retras de pe TV

Vă mai aduceți aminte de Gabi Jugaru, maestrul farselor? Ce turnură a luat cariera sa, după ce s-a retras de pe TV
Ce s-a întâmplat cu Gabi Jugaru după ce s-a retras din televiziune?

Mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu Gabi Jugaru și de ce a dispărut. Maestrul farselor se reîntoare la FM, după o pauză de mai bine de doi ani. Jugaru va fi gaza matinalului Gold FM, în cadrul emisiunii Matinal Estival.

Gabi Jugaru se întoarce la FM

Jugaru intră pe tronsonul unde cândva se auzea Cronica Cârcotașilor cu Șerban Huidu și Codruț Kegeș. Emisiunea celor din urmă fiind în vacanță, Jugaru intră pe post. Acesta va fi gazda matinalului estival, după doi ani de la plecarea dintr-un post radio. Maestrul farselor a decis în 2017 sa părăsească radioul, în detrimentul spectacolelor. În 2018, acesta s-a mutat la Băilești, perioadă în care a finalizat cooperarea cu Opera din Craiova. “Ziua ta poate fi bună sau rea. Eu ți-o fac bună, de dimineața, în Matinal Estival, numai la GoldFM!

Ești curios să afli dacă jumătatea ta te înșeală, dacă ți s-au pus popriri pe conturi, dacă ai luat amendă pentru rovingneta sau dacă unul din colegii tăi te sapă?! În Matinal Estival nu afli nimic din toate astea, dar afli aproape totul despre cei din jurul tău! De luni până vineri, de la 7 la 10, cu Gabi Jugaru, la GoldFM!”, a fost mesajul lui Jugaru din prima ediție a matinalului său.

Gabi Jugaru revine la radio
Gabi Jugaru revine la radio

Jugaru s-a căsătorit în secret

Gabi Jugaru s-a căsătorit în secret, în anul 2018. La zece ani de la divorțul de Dana, și-a găsit din nou curajul de a face pasul cel mare. Maestrul farselor are două fiice din mariajul anterior, pe Roxana și pe Miruna. Vedeta a ales, de data aceasta, o ceremonie foarte simplă, organizată pe malul Dunării, chiar de Ziua Copilului.

Mirii au purtat ii și s-au delectat cu bucate românești. „Copiii din nou și-au unit destinul!”, a fost mesajul lui Gabi, de pe o rețea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI