Anunț pentru moguli: cu ce sumă se vinde un radio pe OLX

Anunț pentru moguli: cu ce sumă se vinde un radio pe OLX

Pe site-urile de anunțuri nu se vând doar mașini și apartamente, ci, mai nou, și posturi de radio. Bărbatul care a postat anunțul este din Teleorman, județul lui Dragnea.

Pe site-ul OLX, un bărbat care se intitulează Șerban, a scos la vânzare un post de radio. Și dacă vrei să-l cumperi, trebuie să scoți din buzunar… 35.000 de euro.

Anunțul, descoperit de Pagina de Media, ar fi fost postat chiar de fiul fostului primar din Roșiorii de Vede, Cristian Duică (PSD). Oferta e una atractivă.

“Antena si redactia se afla in Mun. Rosiori de Vede, iar postul emite pe o raza de aproximativ 30Km, deservind zona central nordica a judetului, respectiv Mun. Rosiori de Vede, si comunele din jurul acestuia. Postul se adreseaza unui numar de aproximativ 60.000 de ascultatori.Postul dispune de personal cu o vasta experienta in media si de voci iubite de foarte multi teleormaneni”.

Anunț OLX

Potrivit sursei citate, în prezent, postul de radio – Radio Impact – este deținut de Emanuel Duică (fiul lui Cristian Duică) și de Iuliana Duică, prin compania Impact Advert.

Cristian Duică a fost primar în Roșiori de Vede un mandat (între 2012 și 2016), din partea PSD. În 2016, a fost acuzat că a acordat diverse contracte cu dedicație și a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Cum nu mai are funcție publică, se pare că nici postul de radio nu mai poate fi susținut. Așa că e scos la vânzare pentru cine poate oferi 35.000 de euro.