Urmele bătăii se văd încă pe chipul Danielei Crudu. Cum arată acum ochiul brunetei FOTO

Urmele bătăii se văd încă pe chipul Danielei Crudu

Daniela Crudu a fost agresată de iubitul ei, croatul Sego Dubravko, în urmă cu aproape două luni. Fosta asistentă TV a ajuns la Urgențe cu răni serioase. Între timp, cei doi s-au împăcat, cu unele condiții, iar Daniela și-a continuat activitatea, în casă de această dată, dovedind că respectă indicațiile autorităților. Aranjată și machiată, bruneta s-a pozat gătind, lucru care i-a impresionat pe fani, însă a fost neatentă la un detaliu ce relevă că urmele bătăii încă se văd pe chipul său.

Urmele bătăii se văd încă pe chipul Danielei Crudu. Cum arată ochiul brunetei acum

După ce a fost bătută de iubitul ei, Daniela Crudu a stat mult în casă, ieșirile sale în spațiul public fiind făcute doar purtând un machiaj serios. Cu toate acestea, de curând, bruneta a fost neatentă la acest ”artificiu”. Fosta asistentă TV s-a pozat acasă, gătind, arătând admiratorilor că respectă măsurile impuse de autorități.

Înainte de a imortaliza momentul, Daniela a ținut, totuși, să apară așa cum o știe publicul ei: senzuală și cu acel ”vino-ncoa”. Simțindu-se relaxată, însă nemachiată, a scăpat un detaliu la unul dintre ochi: o mică umflătură, vânătă și acum din urma bătăii.

Fosta asistentă TV este bine acum

„Daniela este, acum, ceva mai bine. E adevărat că este vânătă, este umflată la față, că nasul i-a fost afectat și o mai supără, dar, din fericire, nu mai are alte dureri. Adică, la corp, este ceva mai bine acum. Zilele viitoare vom merge la medicii ei, să vedem ce se va face, probabil va fi și operată de domnul Vitalie, medicul ei.

 

View this post on Instagram

 

#vegetal #burger #beyondburger #fresh #healthyfood #☘️🌿🌱💚💚

A post shared by Daniela Crudu Official (@daniela_crudu_official) on

Dar asta vom vedea, aici trebuie să vorbească medicii, nu mă pricep eu”, a spus Ana, sora Danielei, pentru WOWbiz.ro, imediat după ce bruneta a fost agresată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI