Următorul turneu din circuitul WTA la care va participa Simona Halep. Programul româncei în lunile viitoare

Următorul turneu din circuitul WTA la care va participa Simona Halep. Programul româncei în lunile viitoare
Simona Halep va avea un program încărcat în circuitul WTA

Următorul turneu din circuitul WTA la care va participa Simona Halep este US Open, competiție care se va desfășura în perioada 26 august – 8 septembrie 2019. Programul româncei va fi destul de încărcat ]n lunile următoare. Și-a anunțat prezența și la Zhengzhou Open, dar și la Wuhan Open.

Simona Halep va avea un program încărcat în circuitul WTA

Numărul 4 WTA va participa în acest an la US Open, în perioada 26 august – 8 septembrie. O particularitate a acestui turneu este faptul că în setul decisiv se joacă tiebreak, spre deosebire de celelalte 3 turnee de Grand Slam unde setul decisiv se joacă până când se ajunge la o diferență de 2 game-uri.

După US Open, Simona Halep va merge la Zhengzhou Open, în perioada 9 – 15 septembrie, competiție pentru care se vor pune în joc premii în valoare totală de un milion de dolari. Și alte jucătoare de top și-au anunțat prezența la acest turneu. Printre ele se numără Karolina Pliskova, Kiki Bertens, Elina Svitolina și Aryna Sabalenka.

După acest turneu, constănțeanca va participa la Wuhan Open, în perioada 22 – 28 septembrie. La această competiție valoarea totală a premiilor se ridică la 2,8 milioane de dolari.

„Abia aştept să revin la Wuhan Open pentru a şasea oară. De fiecare dată când revenim, complexul este mai mare şi mai bun, iar reprezentanţii turneului au mereu grijă de noi, aşa că abia aştept să revin şi joc în faţa extraordinarilor fani de acolo, a declarat Simona Halep.

Toţi am urmărit-o pe Simona jucând două săptămâni incredibile la Wimbledon şi o felicităm pentru realizarea ei remarcabilă. De-a lungul carierei ei, Simona a arătat un mare curaj în victorii şi în înfrângeri şi este o inspiraţie pentru toţi cei care o urmăresc jucând. Suntem încântaţi că Simona a ales să revină la Wuhan Open pentru al şaselea an consecutiv”, a spus Brenda Perry, co-director al competiţiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI