Simona Halep a vorbit despre cel care o va antrena pe viitor: ”Sper să se întoarcă!”

Simona Halep a vorbit despre cel care o va antrena pe viitor: ”Sper să se întoarcă!”
Simona Halep speră să colaboreze din nou cu Darren Cahill

Simona Halep nu a uitat de Darren Cahill, cel care a pregătit-o până anul trecut și care a ajutat-o să câștige primul trofeu de Grand Slam din carieră (Roland Garros 2018). Numărul 4 mondial speră să colaboreze și pe viitor cu australianul, despre care spune că i-a fost alături și la Wimbledon, chiar dacă nu din postura de antrenor.

Simona Halep speră să colaboreze din nou cu Darren Cahill

Constănțeanca a reușit să își mai treacă în palmares un trofeu de Grand Slam (Wimbledon 2019), chiar dacă Darren Cahill i-a fost alături doar din tribună. Relația dintre cei doi este în continuare una foarte strânsă, iar Simona speră să colaboreze din nou, alături de actualul ei antrenor, Daniel Dobre.

„Nu am discutat încă, dar sper să se întoarcă în echipa noastră, deşi n-a fost oficial antrenorul meu a fost mereu alături de noi, de toată echipa, sufleteşte şi cu sfaturi, mi-a dat sfaturi la Wimbledon înainte de meciuri. Cred că formăm o echipă bună, cu domnul Dobre, care este trup şi suflet alături de echipa mea. Toţi sunt foarte importanţi pentru mine şi datorită lor am ajuns la cel mai înalt nivel al meu”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep și Darren Cahill
Simona Halep și Darren Cahill

Darren Cahill și Simona Halep au întrerupt colaborarea la finalul anului trecut, când australianul a anunțat că va lua o pauză pentru a fi mai aproape de familie.

Simona Halep a mers, marți, la Palatul Cotroceni, alături de iubitul ei și de părinți și a fost decorată de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua României.

„Este o mare onoare pentru mine, o recunoaştere şi o preţuire faţă de munca mea. Vă mulţumesc foarte mult din nou. Sper, prin aceste rezultate, să-i inspir pe toţi copiii, să le transmit dorinţa şi plăcerea de a practica acest sport care te ajută să te dezvolţi nu numai în cariera sportivă, ci şi în cea personală”, a declarat Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI