Ce nu s-a văzut la ceremonia de la Cotroceni. Simona Halep a venit de mână cu iubitul FOTO

Ce nu s-a văzut la ceremonia de la Cotroceni. Simona Halep a venit de mână cu iubitul FOTO
Simona Halep a venit de mână cu iubitul la ceremonia de la Cotroceni

Simona Halep a venit de mână cu iubitul și însoțită de părinți la ceremonia de la Palatul Cotroceni, în cadrul căreia a fost decorată de către președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua României. Șeful statului a declarat că este păcat că tinerele talente nu beneficiază de sprijin din partea statului, în timp ce Simona a spus că și-ar dori ca în București să fie construit un teren de tenis pe iarbă.

Simona Halep a venit de mână cu iubitul la ceremonia de la Cotroceni

Numărul 4 WTA a câștigat trofeul de la Wimbledon după ce a învins-o în finala de la Londra pe Serena Williams cu scorul de 6-2, 6-2, iar președintele Klaus Iohannis a decis să o decoreze cu Ordinul Steaua României. Simona Halep a mers la Palatul Cotroceni de mână cu iubitul ei, Toni Iuruc, aceasta fiind prima apariție oficială a celor doi. Simona i-a ținut mâna strâns lui Toni chiar și în timpul ceremoniei în cadrul căreia șeful statului i-a mulțumit pentru performanța fantastică de la Wimbledon.

 

„Îi confer astăzi cea mai înaltă distincţie a statului român ca recunoaştere şi preţuire profundă pentru câştigarea prestigiosului trofeu de la Wimbledon, precum şi pentru parcursul profesional de excepţie de până acum. Aţi scris o pagină importantă din istoria tenisului românesc în doar 55 de minute la Wimbledon. Datorită talentului, pasiunii, determinării, perseverenţei şi a pregătirii constante aţi reuşit să deveniţi prima jucătoare de tenis din România care deţine acest titlu.

Vă mulţumesc în numele românilor pentru modul în care promovaţi ţara noastră şi sportul românesc. Simona Halep este deja una dintre cele mai iubite sportive din toate timpurile. Prin tenisul pe care îl practică cu atât de multă pasiune şi dăruire inspiră milioane de oameni din multe colţuri ale lumii. De azi înainte, când spui Halep spui România şi când spui România, spui Halep”, a declarat Klaus Iohannis.

„Este o mare onoare pentru mine, o recunoaştere şi o preţuire faţă de munca mea. Vă mulţumesc foarte mult din nou. Sper, prin aceste rezultate, să-i inspir pe toţi copiii, să le transmit dorinţa şi plăcerea de a practica acest sport care te ajută să te dezvolţi nu numai în cariera sportivă, ci şi în cea personală. Românilor de pretutindeni care mă susţin indiferent, necondiţionat atunci când joc în orice ţară dar cel mai mult le mulţumesc pentru energia pozitivă pe care o primesc atunci când mă întorc în ţară. Sunt mândră că sunt româncă şi sper să merg cu fruntea sus peste tot şi să câştig cât mai multe trofee ca să fiu inspiraţie pentru toţi copilaşii. Este mai greu decât finala de la Wimbledon”, a spus Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI