Urări de Sfântul Dumitru – 35 de mesaje inspirate pentru sărbătoriți

Urări de Sfântul Dumitru. 35 mesaje inspirate.

Conform Calendarului creștin Ortodox, creștinii ortocși din lumea întreagă, îl sărbătoresc astăzi 26 octombrie 2020, pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, izvorâtorul de Mir sau Sfântul Dumitru, izvorâtorul de Mir. Iată 35 de urări inspirate, pentru a fi adresate celor care poartă numele Sfântului Dumitru.

35 de urări inspirate pentru cei sărbătoriți de Sfântul Dumitru

Numele Sfântului Dumitru, este purtat de aproximativ 300.000 de români. La acest capitol, doamnele sunt în minoritate. Își serbează astăzi ziua onomastică, puțin peste 38.000 de femei.

Bărbații sunt cei sărbătoriți în această zi, majoritatea purtând numele de Dumitru și Mitică. Femeile care își marchează onomastica astăzi, poartă numele de Dumitra sau Dumitrița.

 1. Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Dumitru cât mai frumoasă!
 2. La mulți ani și voioșie, Domnul alături să-ți fie, bucurii să-ți dăruiască și nimic să nu-ți lipsească! La mulți ani Dumitru!
 3. Îți urez ca ziua numelui să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță iar anii ce vin să îți aducă numai împliniri și bucurii. La mulți ani Dumitru!
 4. Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porți, să fii fericit, iubit și bucuros. La mulți ani, Dumitru!
 5. Astăzi e ziua în care tu îţi sărbătoreşti numele, iar eu vin în întâmpinarea ta, să-ţi urez un călduros: La mulţi ani
 6. Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătăţii!
 7. La mulți ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!
 8. La mulți ani, Dumitru! Îți urez ca ziua ta onomastică să îți aducă o raza de soare, să ai inima plină de speranță iar în lume să găsești numai fericire. La Mulți Ani, Dumitru!
 9. La mulți ani de Sfântul Dumitru! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfântul Dumitru cât mai frumoasă!
 10. La mulți ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, Mitică!

Urări de Sfântul Dumitru

 1. Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru sa fie simbolul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si succes!
 2. Sfântul Dumitru să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.
 3. În această zi specială îți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor, și fie ca Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viață.
 4. Multa sănătate, putere de munca și împlinirea dorințelor atât pe plan profesional cât și pe cel privat. Să îți dea Dumnezeu sănătate și liniște în suflet. Să ți se împlinească visele și să te poți bucura de tot ce ai!
 5. La mulți ani Dumitru și abia aștept ca să sărbătorim această frumoasă zi.
 6. Dragă Dumitru, pe ultima sută de metrii vreau să-ți spun la mulți ani!
 7. Precum Sfântul Dimitrie a luptat pentru credinţa în Hristos, aşa-ţi doresc şi eu să lupţi în viaţa ta, pentru dreptate, adevăr şi iubire.
 8. Onomastică plină de voie bună. La mulți ani Dumitru!
 9. Cel mai frumos la mulți ani îi transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulți ani și cât mai mulți bani și sănătate pentru că e mai scumpă decât toate!
 10. La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care îl porți să îți aducă noroc și bucurii! Să ne trăiești! La mulți ani de Sfântul Dumitru!
Grup de oameni aflați la petrecere.
Urări de Sfântul Dumitru. 35 mesaje pentru sărbătoriți.

35 de urări inspirate de Sfântul Dumitru

 1. Fiecare pas pe care-l faci în viaţa ta, să-ţi fie călăuzit de Sf. Dimitrie. La multi ani binecuvântaţi !
 2. Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii !
 3. Sfântul Dumitru să-ţi dea un răspuns la orice întrebare, un zâmbet pentru fiecare lacrimă, şi o binecuvântare la fiecare pas. La mulţi ani !
 4. Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi.
 5. Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că…La mulţi ani !
 6. În dimineaţa asta m-am trezi mai repede, deoarece eu am vrut să fiu primul care-ţi luminează ziua cu un gând bun. La mulţi ani din toată inima !
 7. Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.
 8. La mulţi ani Dumitrița şi abia aştept că să sărbătorim această frumoasă zi.
 9. Dragă Mitică, pe ultima sută de metri vreau să-ţi spun la mulţi ani!
 10. De ziua ce-ţi surâde-n prag, şi-i porţi frumosul nume, eu iţi doresc tot ce-i mai drag, şi mai frumos pe lume !

Mesaje inspirate de Sfântul Dumitru

 1. Sper să fiu primul care îţi spune la mulţi ani de această zi deosebită în care se sărbătoreşte ziua Sfântului Dumitru.
 2. Cel mai frumos la mulţi ani li transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulţi ani şi cât mai mulţi bani şi sănătate pentru că e mai scumpă de cât toate.
 3. La mulţi ani, Dumitriţa! Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească. La mulţi ani, Dumitriţa!
 4. La mulţi ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi ani de Sfântul Dumitru!
 5. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulţi ani!
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI