Unul dintre frații Dedeman, vecin cu Gigi Becali. Ce palat renovează, după ce a plătit deja 5 milioane de euro

Unul dintre frații Dedeman, vecin cu Gigi Becali. Ce palat renovează, după ce a plătit deja 5 milioane de euro
Cat a platit pe imobilul imens

Unul dintre frații Dedeman este vecin cu Gigi Becali. Frații Pavăl sunt deja cunoscuți în România pentru averea lor imensă.

Unul dintre frații Dedeman și-a cumpărat o vilă interbelică

Dragoș Pavăl, proprietarul Dedeman, se ocupă personal de renovarea unui palat. Vecinul lui Gigi Becali a venit personal să vadă ce se întâmplă pe șantier.

La câțiva pași de palatul lui Gigi Becali și-a făcut apariția Dragoș Pavăl, unul dintre frații Dedeman. El a cumpărat acolo o vilă de patrimoniu, cu suma de aproximativ 5 milioane de euro.

Acum, cunoscutul antrenprenor se ocupă de renovarea casei. Mai mult, el a mers pe șantier ca să se asigure că totul decurge conform planului, scrie Cancan.ro.

Dragoș Pavăl este cel mai bogat om de afaceri din România, dar este și modest. El a lăsat confortul mașinii sale și a mers pe jos din cartierul Primăverii până în Aleea Alexandru.

El și-a cumpărat o vilă de patrimoniu lângă palatul lui Gigi Becali și a mers la fața locului să vadă cum merg lucrările.

În drum spre vilă, Dragoș Pavăl a renunțat la mașină și la șofer. A luat-o la pas prin cartierul Primăverii și a mers până la șantier.

Ajuns la fața locului, el a privit vila și apoi a intrat în curte. El a revenit la stradă pentru a lua câteva acte de la mașină, apoi a mers din nou în curtea vilei.

Dragoș și Adrian Pavăl au pornit de la zero

A plecat, apoi, cu apropiații la un restaurant din zonă, iar după aproape două ore, fiecare și-a văzut de drum.

Dragoș și Adrian Pavăl sunt doi antrenrenori care au pornit de la zero. Au fondat rețeaua de magazine de bricolaj Dedeman și au dat o nouă lovitură în pandemie.

Una din companiile la care sunt acționari a avut un profit net de peste 40 de milioane de lei în primele 9 luni ale anului 2021.

Compania Dedeman a avut în 2019 o creștere a cifrei de afaceri de 13,7%, fiind al șaselea an la rând când afacerile au crescut cu un miliard de lei.

Dedeman a apărut în 1992, la Bacău,, iar la început a fost doar un butic de 16 metri în care se vindeau sucuri și gume de mestecat, unghiere și papuci de casă.

Afacerea a crescut enorm și acum Dedeman are 6000 de angajați și este lider pe segmentul retailerilor de construcții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI