Unde vrea să se mute fosta lui Alex Bodi. O ia pe urmele Biancăi Drăgușanu

de: Năstase Mirabela
12 10. 2021

Fosta iubită a lui Alex Bodi pare să o ia pe urmele Biancăi Drăgușanu, fosta soție a afaceristului. Aceasta vrea să se mute departe de România, însă locația este una de mare interes și pentru Bianca Drăgușanu.

Unde vrea să se mute fosta lui Alex Bodi

Bianca Iordache, căci despre ea este vorba, fosta iubită a lui Alex Bodi, și-a făcut bagajele și a plecat direct la Dubai, după ce relația lor s-a terminat. Mai mult, aceasta a spus chiar că și-ar dori să rămână acolo, să se stabilească și să nu mai revină în țară. Ca și Bianca Drăgușanu, așa cum povestea în urmă cu ceva timp, aceasta plănuiește să-și cumpere un apartament acolo și să rămână definitiv pe meleaguri arăbești.

În prezent, fosta lui Alex Bodi locuiește la hotel, la Dubai, dar s-a gândit serios să își cumpere propria locuință acolo.

„Am rămas aici și cred că o să rămân de tot. Am în plan să mă restabilesc di nou aici. Eu am mai locuit aici acum câțiva ani de zile. În momentul de față am în plan să mă restabilesc din nou aici. Să-mi fac business și să mă restabilesc.(…) Momentan stau în hotel. Urmează să-mi iau apartament aici.”, a declarat Bianca Iordache la Antena Stars.

Pentru cei ce se întreabă cu ce se ocupă focoasa vedetă la Dubai, ei bine, aceasta este influencer și este plătită să posteze imagini pe rețelele de socializare cu locurile pe care le vizitează. Aceasta a explicat ce beneficii are, de fapt, și în ce constă mai exact munca sa, pe tărâmul luxului și al opulenței.

„De exemplu, dacă mă duc la plajă sau ceva, nu plătesc pentru că eu și lucrez cu ei. Fac colaborare. (…) Fac reclamă. Eu mă duc și am niște beneficii la restaurante, cluburi și eu la rândul meu postez.”, a mai adăugat fosta lui Alex Bodi.

Și Bianca Drăgușanu își dorește mutarea la Dubai

Bianca Dragușanu, fosta soție a lui Alex Bodi, s-a arătat și ea foarte interesantă de Dubai și chiar spunea că vrea să își cumpere acolo un apartament acolo, pentr a-și extinde afacerea cu haine.

”Stau mereu plecată, sunt titirez, cel puțin în ultima perioadă. Vreau să îmi fac business-ul la Dubai, că acolo pot să vând o rochie de patru ori mai mult ca aici. Am tot cautat acolo un apartament de vânzare, în centrul orașului, vreau măcar cu 2 camere. O să fac un credit, într-un complex rezidențial foarte frumos”, spunea vedeta în urmă cu ceva timp.