Lovitură de proporții pentru Alex Bodi. A fost arestat pentru 30 de zile

Lovitură de proporții pentru Alex Bodi. A fost arestat pentru 30 de zile
Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile. Ce se întâmplă în cazul afaceristului?

Alex Bodi are din nou parte de momente tensionate. Celebrul afacerist se află în arestul poliției pentru 30 de zile. Ce se întâmplă în cazul fostului soț al Biancăi Drăgușanu? Fanii lui sunt surprinși de noua veste.

Alex Bodi a fost arestat pentru 30 de zile

Șoc în lumea mondenă! Alex Bodi a ajuns din nou în vizorul autorităților. Oamenii legii au predispus arestarea afaceristului pentru o perioadă de 30 de zile. Bodi Alexandru Nicolae a fost reținut astăzi, 11 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile, conform spynews.ro.

Din păcate, vestea a venit chiar la scurtă vreme după ce acesta scăpase de arestul la domiciliu și își reluase viața obișnuită. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT alături de alte 29 de persoane într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism.

Pe numele său au mai existat plângeri făcute de fosta prezentatoare de televiziune cu care a avut o relație care l-a acuzat de agresiune, dovada fiind seria de fotografii în care femeia apare bătută. 

“Este vorba de o răzbunare, combinată cu o diversiune”

Celebrul afacerist a susținut că este vorba despre o răzbunare. Fosta soție ar fi publicat pozele pentru a-i face rău. Lucrul pe care nu-l înțelege este faptul că aceasta a așteptat luni bune de la eveniment până să le aducă în prim-plan. Bărbatul mărturisea în trecut faptul că nu-și dorește un război cu vedeta și nu are nicio intenție de a-i face rău pentru că nu o mai interesează persoana ei.

“Este vorba de o răzbunare, combinată cu o diversiune. A publicat pozele astea ca să-mi facă mie rău. Dar de ce te trezești să mă ataci acum după patru luni? Ea știe că o doamnă jurnalistă i-a confirmat că nu eu am dat poza.

Eu vreau să uit acest război cu ea. Nu am nici o intenție să-i fac rău, plus că nu mă mai interesează persoana ei”, a declarat Alex Bodi, într-un interviu acordat din arestul la domiciu, pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

„Da, am lovit-o în Viena”

Controversatul personaj monden a confirmat faptul că a lovit-o pe când cei doi se aflau în Viena, ulterior a acuzat-o de bipolaritate psihică în relațiile cu bărbații. De asemenea, acesta a mai spus și că blondina a luat consumat multe pastile tot în acea perioadă.

„Da, am lovit-o în Viena, avea dreptate atunci, am recunoscut. A existat un conflict între noi doi în 30 septembrie. Trebuie să înțelegi de ce au degenerat lucrurile, din geloziile ei. De ce vrei tu să sari la bătaie? Adică tu sari la mine, eu te opresc și tu după aia spui că ai semne pe mână?

Eu am video cu dânsa în anumite ipostaze, pe care nu ar vrea în viața ei să le dau. Când era întinsă pe jos a luat pastile. Sunt mai multe, printre ele și filmarea de la balcon. Ea are tulburări psihice”, a mai detaliat bărbatul.