Unde va fi înmormântat Ion Șmecherul. Care era numele lui real, de fapt

Unde va fi înmormântat Ion Șmecherul. Care era numele lui real, de fapt
Unde va fi inmormantat Ion Smecherul

Românii au rămas fără cuvinte atunci când au aflat că Ion Șmecherul, băiatul pe care Culiță Sterp și familia sa l-au ajutat să-și ridice o casă, a murit după ce a intrat în comă alcoolică. Care era numele adevărat al regretatului și unde va fi îngropat Ion Șmecherul. Bărbatul s-a prăpădit la scurt timp după ce și-a îndeplinit visul de a-și clădi propria locuință.

Cum îl chema, de fapt, pe Ion Șmecherul

Ion Șmecherul a muncit din greu, în ciuda viciilor sale, totul pentru a-și realiza cel mai mare vis, acela ca, într-o zi, să se bucura de propria lui căsuță. Din păcate, fericirea nu a durat mult, deoarece oierul a decedat miercuri, 1 decembrie, după ce a intrat în comă alcoolică.

Ion Șmecherul a fost găsit mort în propria locuință, iar prietenii și apropiații încă nu-și revin din șoc. Deși era cunoscut faptul că ciobanul avea probleme cu alcoolul, nimeni nu se aștepta ca sfârșitul să-i fie atât de aproape.

Cunoscuții l-au descris precum un om simplu, vesel, muncitor și sârguincios. Potrivit celor de la Spynews, trupul neînsuflețit al lui Ion Șmecherul va fi depus la capela din Gârbova, satul unde și-a dus traiul, construindu-și casa mult visată, localitate ce aparține de Alba Iulia.

Puțini sunt cei care știu faptul că pe Ion Șmecherul îl chema, în buletin, Ion Mocanu. Tânărul de 34 de ani a fost găsit fără suflare în propria casă, iar medicii și ambulanțierii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, din nefericire.

Iancu Sterp a fost cel care a făcut anunțul decesului lui Ion Șmecherul

Veste tulburătoare a dispariției timpurie a lui Ion Șmecherul i-a îndoliat pe Iancu și Culiță Sterp, familia lor fiind cea care l-a ajutat pe regretatul Ion Mocanu să-și ridice casa. Fostul concurent de la Survivor România a fost cel care a anunțat public faptul că celebrul cioban a trecut la cele sfinte.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima dată avea propria lui locuință. Cu durere în suflet vă anunț că omul care era mereu plin de viață, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion Șmecherul, a încetat din viață!

Vestea proastă am primit-o chiar acum și voiam să o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu, fratele lui Culiță Sterp, în dreptul fotografiei cu el și Ion Șmecherul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI