Unde și-a sărbătorit Cătălin Scărlatescu ziua de naștere. S-a răsfățat în cel mai mare lux

de: Năstase Mirabela
20 07. 2021

Cătălin Scărlătescu a avut parte de cea mai frumoasă aniversare. Ziua sa de naștere a fost una de pomină, sărbătorind între prieteni, peste graniță. Celebrul Chef a aniversat azi vârsta de 49 de ani în cel mai plăcut mod. Iar Sorin Bontea i-a făcut o urare în stilul caracteristic.

Unde și-a sărbătorit Cătălin Scărlatescu ziua de naștere

Cătălin Scărlătescu și-a aniversat azi ziua de naștere. El se află, de altfel, într-o vacanță de lux în Grecia. El se răsfață acolo în lux și opulență, și nu se uită la bani. S-a cazat într-un resort de lux, cu piscină imensă, sărbătorind cei 49 de ani, cum altfel, decât în apa răcoritoare.

De altfel, de ziua sa o urare specială a venit și de la Sorin Bontea. El a publicat o fotografie care descrie perfect relația dintre el și Cătălin, fiind însoțită și de un mesaj. Cei doi nu sunt doar colegi de platou la Chefi la cuțite, ci și foarte buni prieteni.

”Cine n-are un Cătălin, să-și găsească neapărat! Îți poate scoate peri albi, după cum se și vede, dar e prietenul ăla pe care te poți baza întotdeauna. La mulți ani! Ți-am pregătit un buchet de leuștean”, a scris Sorin Bontea în dreptul unei imagini în care apare alături de Scărlătescu, îmbrățișați.

”Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust”

Cătălin Scărlătescu, renumitul chef de la emisiunea Chefi la cuțite, a povestit că a învățat ce înseamnă mâncarea cu gust de la bunica sa.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, mărturisea chef Cătălin Scărlătescu.

De altfel, acesta a povestit că prima dată s-a gândit că vrea să fie bucătar în vara anului 1987, pe când avea vârsta de 16 ani și muncea la Hotelul Flamingo din Eforie Sud, acolo unde era curier. Pe tânărul Scărlătescu l-a atras atunci faptul că „am văzut că şeful bucătar era cel care avea cea mai tare maşină, cea mai frumoasă casă, cei mai bine îmbrăcaţi copii şi mi-am zis că asta vreau să fiu şi eu”.