De ce a câștigat, de fapt, Narcisa Birjaru premiul de la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a spus adevărul

De ce a câștigat, de fapt, Narcisa Birjaru premiul de la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a spus adevărul
De ce a câștigat, de fapt, Narcisa Birjaru premiul de la Chefi la Cuțite

Narcisa Birjaru este marea câștigătoare a sezonului 9 Chefi la Cuțite. Tânăra i-a surprins pe toți, fiind prima femeie care a câștigat acest concurs.

De ce a câștigat, de fapt, Narcisa Birjaru premiul de la Chefi la Cuțite

După ce Narcisa a câștigat Chefi la Cuțite, au existat voci critice, care au spus că nu a meritat să ia marele premiu și că meritul este, de fapt, al lui Alexandru Bădițoaia, cel care a ajutat-o să conceapă și să creeze meniul de finală.

Ștefan Borleanu din echipa lui Chef Florin Dumitrescu a fost unul dintre cei mai vehemenți concurenți pe acest subiect. El a spus că narcisa a câștigat doar pentru că a știut să facă tocăniță și a crezut că Chefi la Cuțite înseamnă mai mult de atât.

Acum, Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit cum a câștigat Narcisa Birjaru marele premiu de 30.000 de euro.

Extrem de mândru de concurenta lui, Scărlătescu  a spus ce a adus-o pe Narcisa în finală. El a spus că tânăra a muncit foarte mult pentru a ajunge atât de departe în competiție și a pleca acasă cu trofeu.

S-a bucurat că i-a dat încredere în ea și spune că a văzut, de la început, potențial, motiv pentru care a și ales-o în echipa lui.

„Eu i-am spus Narcisei că ea s-a născut să gătească și că nu ar trebui să lase pe nimeni să îi fure asta. Deși nu are prea multă încredere în ea, omul ăsta este foarte muncitor, prinde repede tehnici, se străduiește și, mai presus de toate, este capabilă să dea un gust incredibil mâncării.

Și e mereu cu zâmbetul pe buze, indiferent de moment. Nu țineți minte jurizările tensionate în care ea era singurul concurent senin din platou?”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Viva.ro.

Cătălin Scărlătescu: „A avut norocul să aibă o echipă bună”

Celebrul bucătar a mărturisit că secretul este echipa care ajută concurentul în finală. Concurenții care își aleg oamenii alături de care să gătească meniul de finală trebuie să fie foarte grijulii, pentru a își pregăti terenul și a avea cele mai mare șanse de câștig.

Așa s-a întâmplat și în cazul Narcisei, dar și al tuturor celor care au câștigat, de-a lungul timpului, trofeul.

Finala Chefi la cuțite este o luptă grea, pe care nu ai cum să o câștigi dacă nu ai o echipă în spate care trage în aceeași direcție.

Bucătăria, în sine, este o muncă de echipă. Iar finala show-ului fix asta pune în valoare. Narcisa a avut norocul să aibă alături de ea niște concurenți care și-au dorit, poate la fel de tare ca ea, să dea tot ce au ei mai bun pentru a le pune în față juraților farfurii incredibile. Și asta s-a văzut.”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI