Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Zanni, înainte de finala Survivor. Ce i-a spus juratul de la Antena 1 (exclusiv)

Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Zanni, înainte de finala Survivor. Ce i-a spus juratul de la Antena 1 (exclusiv)
Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Zanni

Zanni este ultimul ”veteran” al emisiunii Survivor România 2021, de la Kanal D. După eliminarea Elenei Marin, fosta lui colegă de echipă, Zanni a devenit oficial cel mai longeviv concurent din competiție.

Mesajul lui Cătălin Scărlătescu pentru Zanni, înainte de finala Survivor

Cătălin Scărlătescu și-a amintit însă de Zanni, care și-a încercat șansele și în bucătărie.

“Băiatul acela cu atâtea tatuaje nu a trecut neobservat. Nu mai reţin ce a gătit, fiindcă uneori mi se întâmplă să nu-mi amintesc nici ce am gătit eu cu două zile înainte. Dar dacă ce s-a aflat în farfuria lui nu l-a propulsat în finala emisiunii noastre, înseamnă că are un cu totul alt talent. Fiecare dintre noi are propriul talent. Sper să fie mult mai norocos, de data asta!”, a spus, pentru impact.ro Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu se află în această perioadă într-o vacanţă în Delta Dunării, acolo unde susţine că e foarte norocos la pescuit.

Cât despre Zanni, el este ultimul rămas din echipa Faimoșilor, are 23 de ani și șansa de a câștiga marele premiu în valoare de 50.000 de euro, pus la bătaie în emisiune. Acesta a dovedit că poate fi un real supraviețuitor și că este eligibil pentru marele premiu.

Zanni este grec de orgine. El este un artist îndrăgit de tânăra generație, lansat de artistul Alex Velea, motiv pentru care se bucură de succes în mediul online, cu piese în trending pe YouTube.

Criticat la Survivor

Povestea sa de viață este însă una impresionantă. A fost abandonat într-un orfelinat, a crescut în condiții dificile, fără părinți aproape și fără căldura unui cămin. La Survivor, el a fost și criticat de vedete precum Andreea Antonescu sau Cătălin Moroșanu, care i-au reproșat lipsa de caracter.

“Nu am ce să îi reproşez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană şi a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speţă. (…) Nu poţi să jigneşti o femeie, să o faci cotoroanţă, să o faci în toate felurile, în condiţiile în care a realizat ceva în viaţa ei.

Vine el, un copilaş de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viaţa lui în afară de faptul că şi-a facut tatuaje şi e cool, chipurile. Eu am experienţă de viaţă şi vă spun, astfel de oameni nu o să reuşească în viaţă. Zanni e un caracter de doi lei. (…)”, spunea Cătălin Moroşanu, şi el fost component al echipei Faimoşilor de la Survivor România 2021.