Unde și-a dus Ruby mama, pentru prima oară în viața ei. Fanilor nu le-a venit să creadă

Unde și-a dus Ruby mama, pentru prima oară în viața ei. Fanilor nu le-a venit să creadă
În ce loc inedit și-a dus Ruby mama

Ruby și-a dus mama într-un loc inedit! Vedeta are o relație extrem de bună cu femeia ce i-a dat viață, așa că s-a decis să își uimească fanii și să le dezvăluie prin ce aventură a trecut în ultima perioadă. Nu mulți se așteptau la așa ceva.

Ruby a surprins pe toată lumea. Unde și-a dus mama

Ruby este cunoscută pentru dragostea pe care o are față de tatuaje, așa că artista nu ratează vreun moment în care poate să își expună arta ce i se odihnește pe trup. Totuși, nu mulți se așteptau ca mama artistei să își dorească să aibă acest lucru în comun cu fiica sa.

Recent, Ruby și-a dus mama într-un salon unde se fac tatuaje. Femeia i-a dezvăluit fiicei sale că nu a durut-o deloc procesul, ba chiar ar fi optat să meargă de mai multe ori de-a lungul vieții la un expert în tatuaje dacă ar fi știut că nu o să sufere.

„Mami își face primul ei tatuaj și a zis că n-o doare deloc. Dacă știa, era așa ca mine, în întregime.”, le-a spus Ruby fanilor săi.

Fanii nu au crezut că văd bine. Cum s-a tatuat mama vedetei

Mama vedetei și-a dorit să își tatueze un fluture, așa că Ruby nu a ratat ocazia și le-a dezvăluit totul fanilor ce o urmăresc în mediul virtual. Aceasta s-a arătat mulțumită de rezultatul final, fiind extrem de entuziasmată pentru că femeia ce i-a dat viață a mers într-un salon de tatuaje.

„Gata! Uitați-l, ce drăguț e. Zici că zboară.”, a adăugat Ruby.

De ce nu se căsătorește Ruby. Ce părere au rudele ei despre această decizie

Ruby se înțelege extrem de bine cu mama și bunica ei, așa că vedeta a dezvăluit că rudele sale nu o întreabă de ce nu s-a căsătorit până acum, spre surprinderea fanilor săi. Vedeta nu are planuri de nuntă, dar preferă să se axeze pe carieră.

„Nu simt vreo presiune din partea nimănui când vine vorba despre căsătoria cu iubitul meu. Suntem împreună de atâția ani și suntem foarte bine așa cum suntem. Sufletește suntem amândoi ca doi copii, așa ne simțim.

Nimeni din familie mea nu se întreabă când ne căsătorim: nici mama, nici mamaia, nici Robert. Nu avem planuri de nuntă, nu avem planuri de copii acum pentru că atât eu cât și el suntem focusați pe carieră și cam atât, în momentul de față.

Mi-am făcut o traiectorie în viață și momentan cariera primează.”, ne-a spus, în exclusivitate, vedeta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI